Brezilyalı futbolcu Luan Campos, kulüpten izinsiz olarak ayrılınca sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Campos’un paylaşımlarında yer alan “Aklımı yitireceğim” ifadeleri, Sivaslı taraftarları hem şaşırttı hem de güldürdü.

Campos’un “Kaçışı” Sosyal Medyayı Salladı

Şehirde tepkiler büyüyünce Campos ve ailesi sosyal medya üzerinden açıklama yaptı: Sivas’ı sevdiklerini, ancak kulüpten 2 aydır alacaklarını tahsil edemediklerini belirttiler. Kulüp ise bu iddiayı yalanladı.

Sivasspor taraftarları Campos’un ani ayrılışını farklı yorumladı:

Sosyal Medya Mizahı: “Savaştan değil, Sivas’tan kaçtı”

Sivasspor taraftarlarının espirili paylaşımları sosyal medyayı salladı. Önceki sezon Ukrayna’da oynayan bir futbolcuyla kıyas yapan Şahin Erdoğan, “Savaştan değil Sivas’tan kaçtı” diyerek olayın boyutunu esprili bir dille özetledi.

Luan Campos’un Sivas’tan kaçışı, hem futbol hem de sosyal medya gündemini alt üst etti. Görünen o ki, Sivas soğuğu Brezilyalı futbolculara pek de iyi gelmiyor!