Evde geçirilen her ana modern ve şık tasarımlarıyla değer katan Karaca; 60 bin yerli 90 bin yabancı konuk ve sektörün önde gelen markalarının da yer aldığı toplamda 400'den fazla katılımcı ve 100 farklı ülkeden profesyonel satın almacı ile sektör profesyonellerini buluşturan “Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı’na katıldı. Tasarım ile inovasyonu buluşturan 140 ürün grubunu ziyaretçilerin beğenisine sunan Karaca fuarın dikkat çeken markaları arasında yer aldı. 2-4 Mart tarihleri arasında gerçekleşen fuarda Türkiye’nin yanı sıra uluslararası pazarda da iddiasını ortaya Karaca, ihracatta sektörün güçlü oyuncuları ile profesyonel ilişkilerini de güçlendirdi. 

Fuarla ilgili Karaca Genel Müdürü Necip Gürbey; “Sektör için önemli bu fuarlar uluslararası ticarete katkı sağlarken, markalar için de önemli bir pazar oluyor. Mutfak araç-gereç çeşitlerinin artması, günlük yaşantımıza sağladığı birçok avantaj ile işlerimizi daha kolay ve pratik şekilde çözümlememiz, hem satışları etkiliyor hem de marka algısına dikkatini çekiyor. Fuardan beklentimiz ticarete katkıda bulunmasının yanı sıra gelen her uluslararası ziyaretçiye markamızın üretimin gücünü ve kalitesini göstermesi. Uluslararası odağın git gide Türkiye’ye geçiş yapması, doğru yatırımlar ve doğru marka konumlandırması ile bu fuarlarda fark yaratacağımıza inanıyorum” dedi.

Tasarladığı her üründe ve her projede yaratıcılığını ve hayal gücünü sahip olduğu profesyonel tecrübelerle birleştiren Karaca, “Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı”nda yer aldığı ürünlerle marka gücünü gösterdi.

"Mutfak, sofra ve ev tekstili kategorilerinde katma değerli fikirler geliştirerek insanların sevdikleriyle paylaşmaya değer bulduğu anların bir parçası olmak için varız" felsefesiyle yola çıkan Karaca, Ambiyans 2023'te görücüye çıkardığı ürünleriyle katılımcı ve ziyaretçilerden tam not almayı başardı. 

Karaca Genel Müdürü Necip Gürbey

Türkiye'nin hemen her noktasında ulaşılabbilir mağazalarıyla müşterilerine hizmet veren Karaca, Ambiyans 2023''te görkemli standı ve Türkiye'de örneği olmayan yeni ve fonksiyonel ürünleriyle ilgi odağı olmayı başardı.

Markanın Genel Müdürü Necip Gürbey'i Karaca standında ziyaret ettik ve firmanın dünden bugüne geldiği noktayı konuştuk. Bu keyifli söyleşiyi de sizlerle paylaşıyoruz.