16. Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı Petroleum Istanbul, sektörün önemli markalarını aynı çatı altında buluşturdu. 

Fuarda standını ziyaret ettiğimiz YEN Bakım Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdürü Efe Barış Cebeci fuarla ilgili olarak: "25 sene bu sektörde olunca bu fuar aslında benim için büyük bir aile buluşması oluyor. Bazen yıllardır görmediğiniz dostlarınıza ulaşmak, bazen de çok hızlı değişen sektörümüzün farklılıklarını görmemizi sağlıyor.  Aynı zamanda sektörün ihtiyaçlarını gözlemlememizi ve stratejilerimize yön vermemizi kolaylaştırıyor." ifadelerini kullandı. 

Petrol, Doğal Gaz ve Akaryakıt şirketlerinde, arama, üretim, depolama, satış ve operasyon konularında çözümler üreten YEN Bakım Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi şu anda dört ana iş dalında hizmet veriyor. Ana hizmet konuları içerisinde bakım operasyonlarından, satın alma hizmetine, mühendislik ve dönüşüm projelerinden, danışmanlık ve denetleme faaliyetlerine uzanan bir yelpazede hizmet verilmektedir. Kalite yönetim sistemleri ve SEÇ standartları ile paydaş şirketlerin çalışma sistemlerine uyum sağlayacak altyapı yatırımları 2018 senesi içerisinde tamamlanmıştır. 

Efe Barış Cebeci ayrıca: "2023 de büyümemizi devam ettirmek, sektörün ihtiyaç duyduğu, akılcı, çevik, teknolojik, inovatif çözümleri hazırlamak, bunları yaparken de sürdürülebilirlik ilkemizi pekiştirmek istiyoruz.  2022 de attığımız tüm adımlar 2023 de temellerimizi oluşturacaktır." dedi.