Ferizli’de gerçekleştirilen Gençlik Şöleni’ne makam aracı TOGG ile katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 28 Mayıs için “rehavete kapılmayacağız” çağrısı yaparak, “Her zaman Türkiye Yüzyılı diyoruz, bu vizyonu şahlandıracak olan bizim gençlerimizdir. Size çok güveniyoruz” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ferizli’de gençlerle bir araya geldi. Gölkent Mahallesi Akgöl kenarında düzenlenen Gençlik Şöleni Buluşması’na makam aracı TOGG ile katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, sohbet ettiği gençlerle yakından ilgilendi. Gündemi, seçim sürecini, Sakarya’nın ve Türkiye’nin yarınlarını konuşan Yüce’ye ve yerli otomobil TOGG’a ilgi çok yoğundu.

Programa ayrıca Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, 28. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Rahmi Can Şeşen katıldı. Gençlerin Başkan Yüce ve TOGG ile hatıra fotoğrafları çekildiği programda Yüce, 28 Mayıs için “Rehavete kapılmayacağız ve bu süreci tarihi bir zaferle taçlandıracağız” vurgusu yaparak gençlere bu konuda çok güvendiğini söyledi. Yüce ve gençler şölende hep bir ağızdan türküler söyledi.

“Türkiye Yüzyılı gençlerle şahlanacak”

Gençlere olan inancının tam olduğunu ifade eden Başkan Yüce, “Bizler her zaman bu ülkenin mihenk taşını gençler olarak gördük. Gençlerimiz gerek AK Parti’mize gerekse vatanımıza ve milletimize hizmet için durmadan, yorulmadan koşturuyorlar. Bizler her zaman Türkiye Yüzyılı vizyonu diyoruz. İşte bu vizyonun geleceğe taşıyacak ve onu şahlandıracak olan bizim gençlerimizdir. Bizler gençlerimize güveniyoruz ve güçlü bir Türkiye’nin geleceğini gençlerimizle birlikte kurguluyoruz” dedi.

“Vatan bayrağını gençler taşıyacak”

Yüce, gençlerin vatan bayrağını en iyi şekilde taşıyacağına inandığını ifade ederek, “Türkiye’miz sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 20 yılda adet çağ atladı. Özellikle sanayi ve teknoloji alanında gerçekleştirilen reformlar, genç kuşaklarımızın istihdamı ve onların kendilerini geliştirmeleri noktasında oldukça önemli bir rol oynamaktadır. Bunun yanı sıra eğitimde gerçekleştirilen yenilikler, gençlerimizin ufkunu açarak bu topraklara olan aidiyet duygularını daha da perçinlemiştir. Global ölçekte hızla yükselen teknolojiyi yakından takip eden bir Türkiye var. Kendi teknolojik altyapısını oluşturan bir Türkiye var. İnşallah gelecekte de gençlerimiz bu vatan bayrağını bizden sonra da en iyi şekilde taşıyacaktır” diye konuştu.

“Sandıkları patlatacağız”

Seçim için “rehavete kapılmayacağız” vurgusu yapan Başkan Yüce, “Biliyorsunuz önümüzde önemli bir 28 Mayıs seçimleri var. Gençlerimiz 14 Mayıs’ta iyi bir sınav verdi. Şimdi ise 28 Mayıs’ta yine hep birlikte şahlanış dönemini başlatacağız. Bizler inanıyoruz ki Türkiye Yüzyılı vizyonunu birlikte inşa edeceğimiz geleceğimizde, gençlerimiz 28 Mayıs’ta güven ve istikrar diyecektir. 28 Mayıs’ta sandıkları hep birlikte patlatacak ve Türkiye Yüzyılını gençlerin yüzyılı yapacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Yüce, programdan sonra beraberindeki heyetle birlikte Ferizli ve Söğütlü’deki muhtarlarla buluşarak bölgedeki çalışmalar hakkında görüştü ve talepleri dineldi.