Progroup Uluslararası Danış­manlık firması Türkiye ve dünyada tanınırlığı giderek artan gurur duyduğumuz yerli ve milli danışmanlık firmalarının arasında iddialı bir şekilde yükselmeye devam edi­yor. Bu yükselişinizi anlatır mısınız?

Progroup 2003 yılında kurulurken tek viz­yonumuz vardı. Türkiye’den “yerli ve milli Türk Danışmanlık firması olarak Dünya ça­pında marka olmak”tı. Kurulduğumuzdan günden beri birçok ‘iş yapmama uzmanları’, ‘işleri zorlaştırma uzmanları’, ‘bir başkası­nın gelişmesine üzülen uzmanlar’ uzman ve sistemler gibi dış tehditlerden kendimizi ko­ruduk. İşin esprisi bu uzmanlar ve sistemlere niye böyle bir tehdit oluşturuyorsun diye sor­duğunda kendisi de farkında değil.

Biz iş dostumuza ‘bir söz veririz’ buna marka dilinde ‘vaat’ deniyor. Sonra bu vaadi tutmak için kollarımızı sıvar süreci iyileştir­meye gireriz. Sonunda ‘güven’ oluşur. Müş­terimiz bizim dostumuz. Dostumuza fiyat olarak değil ‘değer’ olarak bakarız. Bizim reçetemiz bu. Herkesin bu olursa Türkiye marka olacak. O yüzden reçetemizi açıkla­maktan korkmayız. Herkesin gelişmesi bizi ‘mutlu’ eder.

Devamı İçin Tıklayınız...