Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ulusal ve uluslararası şampiyonalarda dereceye giren sporcularla yemek organizasyonunda buluştu.

Sancaktepe Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde gerçekleşen yemeğe olimpik branşlarda ulusal ve uluslararası şampiyonalarda bugüne kadar 2 bin 449 madalya kazanan Sancaktepe Belediye Gençlik Spor Kulübünün bünyesinde yetiştirdiği 2150 sporcu ve aileleri katıldı. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü çeşitli branşlarda birçok başarı elde eden sporcuların bulunduğu organizasyonda yemeğin ardından sporcuları teker teker hatıra fotoğrafları çektirdi çeşitli hediyeler takdim etti.

Yemek sonrası konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, "Sporcu çocuklarım, başarılı genç delikanlı dinamik evlatlarım var onları yetiştirilen anneleri bir de ayrılmaz parçaları hocalarımız var. Hepiniz hoş geldiniz her biriniz bizim yuvamızda bizim çatımızın altında. Bizim böyle imkanlarımızı elimizden geldiği kadar kısıtlı da olsa sizler için elimizden geldiği kadar genişleterek sizlerin başarılı, ilçemizin gururlu olmanız açısından yapabilecekleriniz bütün yeteneklerinizi ortaya çıkarabilecek, geliştirecek her türlü imkanı sağlamak için elimizden ne geliyorsa yapmak için bu çatının altındayız. Sizlerle gurur duyuyorum iyi ki varsınız diyorum. İyi ki Sancaktepe’desiniz diyorum" dedi.