Türkiye’de 23 şubeyle faaliyet gösteren SIXT rent a car, müşterilerine farklı bir hizmet sunuyor. SIXT rent a car’dan araç kiralayanlar bu süre içinde kullanmak üzere elektrikli scooter da kiralayabiliyor. Scooter kiralama hizmeti ilk etapta İstanbul Taksim ve İzmir Karşıyaka şubelerinden sunulacak; yakın zamanda SIXT’in Bodrum, Dalaman, Antalya ve Marmaris şubelerinde de başlayacak.

Tüm marka ve model araç kiralamalarında geçerli olacak uygulamaya göre; SIXT rent a car müşterileri kiraladıkları her araç için maksimum 4 adet olmak üzere elektrikli scooter da kiralayabilecek. Ortalama şarj süresi 8 saat olan scooter’lar günlük 20 TL kira bedeliyle sunulacak. Scooter’lar katlanabiliyor ve tam şarjla ortalama 45 km. sürüş imkânı sağlıyor. SIXT rent a car, özellikle tatil bölgelerine gidecekler için büyük kolaylık sunan bu uygulamayla, müşterilerini karbon ayak izlerini azaltmaya teşvik ediyor.

SIXT araç kiralama hakkında:

Turizm sektörüne 1992 yılında adım atan SIXT rent a car; pazardaki yenilikleri, güçlü teknik alt yapısı, profesyonel çağrı merkezi ile havayolu ve turizm iş ortakları ile bireysel müşterilerine yaratıcı çözümler sunuyor. SIXT rent a car, sektördeki ilk profesyonel çağrı merkezini 2004 yılında hayata geçirdi. www.sixt.com.tr üzerinden araç kiralayabilen ziyaretçiler hem doluluk bazlı özel fiyatlardan faydalanabiliyor hem de hemen ödeme seçeneği ile indirimler kazanabiliyor.

Araç kiralama ile ilgili farklı ihtiyaçlara yönelik çözümleri tek bir çatı altına toplayan SIXT rent a car; günlük ve aylık araç kiralama hizmetleri sunuyor. 2019 yılında Bor Holding bünyesine katılan SIXT rent a car filosunda otomotiv pazarının en güçlü markaları olan BMW, Mercedes-Benz, VW ve Nissan yer alıyor. SIXT araç kiralama kurumsal araç filosunun %40’dan fazlası premium araç markalarından oluşuyor.