Giovane Gentile’nin doğallık ruhunu tam olarak yansıtan trikoları; baharın tazeliğini ve serinliğini hissettiğimiz şu günlerde yumuşacık dokusu ve eşsiz kalitesi ile 
Giovane Gentile erkeğinin tarzını da ortaya koyuyor.

Günde sadece 8 adet…

İlkbaharın en serin günlerini yaşadığımız bugünlerde Giovane Gentile, şıklığından ödün vermek istemeyen beylerin karşısına triko ve hırka modelleriyle çıkıyor. Günde 8 adet üretilerek uzun ve meşakkatli bir yolcuğun sonunda ortaya çıkan Giovane Gentile’nin triko ve hırkaları, yeni sezonda da en gözde modelleriyle vitrinlerdeki yerini alıyor. Yüzde 100 yün olmalarının dışında, yün kaşmir, pamuk ve keten karışımlı doğal elyaflarla üretilmiş seçkin trikolardan oluşan Giovane Gentile koleksiyonu, minimal tasarımıyla her stile rahatlıkla adapte oluyor. Vücudu sıcacık saran trikolar, doğru renk uyumu ve tamamlayıcı aksesuarlar ile birleşince her yerde Giovane Gentile erkeğinin fark edilmesini sağlıyor. Şehir hayatının kurtarıcısı trikolar, toprak renkleri, mavi ve grinin tonlarından oluşuyor.

Kışın son izlerini üzerinde taşımak isteyen erkekler, Giovane Gentile’nin birbirinden iddialı triko modellerini seçerek günü karşılıyor.