Akdeniz’in tüm güzelliklerini doyasıya yaşayacağınız Antalya tatil yerleri ve fiyatları hakkında küçük bir araştırma yaparak siz de bölgenin gizli kalmış cennetlerini keşfedebilir ve hem bütçenize hem de zevkinize uygun bir konaklama planı yapabilirsiniz.

Antalya Lara’da “Saraylara Layık” Olanların İlk Tercihi: Titanic Mardan Palace

Avrupa’nın en lüks oteli olarak seçilen Titanic Mardan Palace, şehir merkezine ve havalimanına yakın konumda, kendisini özel hissetmek isteyen konuklarına kusursuz bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Misafirlerini Dolmabahçe Lobby’de şampanya ve özel lezzetler eşliğinde karşılayan tesis, limuzin ile transfer hizmeti sunmakta ve bu seçenek özellikle balayı çiftleri için unutulmaz bir anı olmaktadır. Konuklarını ultra her şey dahil konseptinde ağırlayan Titanic Mardan Palace, denize sıfır konumda olup, Maldivleri aratmayacak güzellikte, beyaz kumlu plaj hizmet vermektedir. 1 adet akvaryum havuzu, 4 adet açık yüzme havuzu, Lake House havuzları, kapalı havuzlar, çocuk havuzları ve 6 bantlı aqupark ise en eğlenceli anlarınıza ev sahipliği yapmaktadır. 9 adet a la carte restoranında dünya lezzetlerini sunan otel, VIP SPA, CIP SPA ve FOC SPA alanlarında ise lüks bir dinlenme deneyimi yaşatmaktadır.

Golf Tutkunları İçin Belek’in En Özel Oteli: Voyage Belek Golf &Spa

Lüksü ve ihtişamı mükemmel bir doğanın içerisinde sunan Voyage Belek Golf &Spa, hem dinlenmek hem de eğlenmek isteyen konuklarına sunduğu özel alanları ile kusursuz bir tatilin Belek’teki vazgeçilmez adreslerinden biridir. Yemyeşil ağaçların, masmavi denizle buluştuğu noktada hizmet veren tesis konuklarını ultra her şey dahil konseptinde ağırlamaktadır. Denize sıfır konumda yer alan Voyage Belek Golf &Spa, Mavi Bayraklı ince kum plajda yetişkinler ve çocuklu aileler için ayrı hizmet vermektedir. Havuz alternatifine ek olarak tesisin açık – kapalı yüzme havuzları ve her yaş grubuna uygun aquaparkı bulunmaktadır. Belek’teki en iyi golf deneyimini yaşayabileceğiniz tesisler arasında yer almasının yanı sıra otel geniş SPA alanıyla da dinlendirici bir tatil olanağı sunmaktadır. Hem aileler hem de çiftler için özel yaşam alanları sunarak farklı zevklere ve beklentilere hitap edebilen Voyage Belek Golf &Spa’yı beklentilerin ötesinde bir konaklama deneyimi için incelemeniz önerilmektedir.

Kemer’de Deluxe Bir Tatil: MaxxRoyal Kemer Resort

Antalya’nın en sevilen tatil duraklarından Kemer’de hizmet veren MaxxRoyal Kemer Resort, hayallerinizin ötesinde bir konaklama deneyimine kapılarını aralamaktadır. Standart odalarından, özel villalarına kadar her konaklama biriminde ince detaylarla şıklığı ve konforu yakalayan tesisin, özel havuzlu konaklama birimleri bulunmaktadır. Deniz tutkunlarını lüksle buluşturan MaxxRoyal Kemer Resort, iki farklı koyda beyaz kum plaja sahiptir. Eğlenmek isteyen konuklar içinse ana havuz, ısıtmalı deniz suyu havuzu, Laguna havuz, çocuk havuzu ve aquapark hizmet vermektedir. Çocuklu aileler için de en özel tatil seçeneklerini sunan MaxxRoyal Kemer Resort’un 4 farklı çocuk kulübü güvenilir hizmetleri ile öne çıkarken, özel terapilerin sunulduğu SPA alanı ise onlar eğlenirken size kusursuz bir dinlenme deneyimi yaşatmaktadır.

Türkiye turizminin en gelişmiş şehirleri arasında yer alan Antalya’da her zevke ve bütçeye hitap edecek yüzlerce tesis seçeneğine tek tıkla ulaşmak ve en konforlu tatil planlarını gerçekleştirmek için https://otelleri.net ‘i tercih edebilirsiniz.