Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, "Ulaşım başta olmak üzere altyapıların hızla yenilenmesi, yeni projelerin devreye sokulması Beylikdüzü'Nün yaşam kalitesini artıracaktır. Kolları sıvadık, Beylikdüzü'nün değerini artırmak için yola çıktık" diyerek, seçilmesi halinde yapacağı ulaşım, eğitim, spor, kültür-sanat ve kent tesisleri konusunda projelerini açıkladı. Kazanması halinde Beylikdüzü'nde 5 bin kişiye istihdam sağlayacağı vaadinde bulunan Mustafa Necati Işık, "Beylikdüzü için gelecek 40 yılı düşünerek projeler ürettik" dedi.

Beylikdüzü Kurucu Başkanı Vehbi Orakçı da 2005 ile 2009 yılları arasında Beylikdüzü'ne yaptığı hizmetleri anlattı. Orakçı, Beylikdüzü'nde CHP'nin örnek gösterdiği Yaşam Vadisi Projesi'ni 2005 yılında kendisinin başlattığını belge ve fotoğraflar göstererek anlattı. 5 aşamadan oluşan projenin kendisi tarafından başlatıldığını, ilk bölümünün yapıldığını, sonraki dönemlerde Yusuf Uzun ve Ekrem İmamoğlu döneminde projenin devam etmesinin doğru bir davranış olduğunu vurgulayarak, "Bu projeyi hiç kimse kendisine maletmesin. Biz doğru bir iş başlatmışız. Bu doğru başlattığımız işle inşallah sahile kadar bölüm bölüm tamamlanır ve Beylikdüzü hakettiği değerle buluşur" diye konuştu. Beylikdüzü Kültür Merkezi'ni kendisinin yapıp 18 Mart 2019 tarihinde hizmete açtığını vurgulayan Orakçı, "Şimdi benim yaptığım projeleri birer birer sahipleniyorlar. Bizim tek gayemiz var. Hak ve adalet için bundan sonra da Beylikdüzü için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Toplantıda konuşan MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın, Cumhur İttifakı'nın Beylikdüzü Belediyesi'ni CHP'den alarak hizmet yarışına kaldığı yerden devam edeceğini vurguladı. Ali Aydın, Cumhur İttifakı'na genel başkan Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda sonuna kadar destek verdiklerini, Beylikdüzü'nde Mustafa Necati Işık'ın kazanması için kurulan Seçim Koordinasyon Kurulu'nda ortaklaşa çalışmaları yürüttüklerini vurguladı. Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Mustafa Necati Işık ise yapılan anketlerde seçimi 2 puan önde tamamlayacaklarını ifade etti.