Maslak bölgesinin tek zincir oteli olma özelliğini taşıyan bu yeni Hilton Oteli mükemmel konumuyla İstanbul’da en çok tercih edilen 5 yıldızlı otellerin başında geliyor. Profesyonel kadrosu ve sunduğu hizmet kalitesi ile sık sık adından söz ettiren Hilton Istanbul Maslak, kadrosuna dahil ettiği yeni isimlerle, sektördeki gücünü arttırıyor.

Hilton Istanbul Maslak’ta ‘’Acenta Satış Müdürü’’ görevine atanan Uğur Atak, Muğla Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü’nü bitirdikten sonra, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde işletme üzerine yüksek lisans yaptı. Aralarında; Wyndham Hotels & Resorts, Intercontinental Hotels Group ve Dedeman gibi zincirlerde çalışmış olan Atak, 1984 doğumlu.

Bir diğer atama haberi ise Hilton markasının tanınan ismi Nadya İzik’ den. Hilton Istanbul Maslak bünyesinde ‘’Grup, Konferans ve Ziyafet Satış Müdürü’’ görevini yürütmekte olan İzik, Turizm ve Otelcilik eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde tamamladı ve aynı dalda yüksek lisans yaptı. 1978 doğumlu olan İzik, uzun yıllar Conrad Istanbul ve Hilton Istanbul Bosphorus’daki başarılı kariyerinin ardından markaya olan bağlılığına bu kez Maslak’taki bu yeni Hilton Otelinde devam etmekte.