(14 Nisan 2019 PAZAR Saat 14.00’TE BEYAZ TV’de)

EKOPAZAR’IN BU HAFTAKİ KONU BAŞLIKLARI ŞÖYLE;

Türkiye’nin önde gelen vakıf üniveristelerinden biri olan İstanbul Aydın Üniversitesi; bilim, teknoloji ve sağlık gibi birçok alanında verdiği eğitim ve uygulama hizmetiyle dikkat çekiyor. Üniversitenin Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın, Ekopazar genel yayın yönetmeni Kamuran Abacıoğlu’nun sorularını yanıtladı.

Türkiye’de bir ilk olan ve Progroup Uluslararası Danışmanlık firmasının öncülüğünde düzenlenen Uçtan Uca Marka Turquality uzmanlık ve vizyon programında sona gelindi. Geçtiğimiz hafta İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka kampüsünde kapanış oturumu düzenlendi ve katılımcılara “Turquality Marka Uzmanlık ve Vizyon Sertifikası” verildi. Progroup Başkanı Dr. Salim Çam, Damat, Tween ve D'S Damat Markalarını barındıran Orka Tekstil'in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık ile yapılan röportajlar Ekopazar'da.

TOKİ Hasılat Paylaşım Modeli ile Sefaköy E5 yolu üzerinde gerçekleştirilen Torkam E-5 projesininde ticari üniteler satışa çıktı. Torkam İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Mahmut Dereli, projeyi Ekopazar’a anlattı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da düzenlenen, önemli markalar ve sektör temsilcilerinin yeni ürünlerini tanıttığı Automecanica fuarını ziyaret ettik. Fuarda, otomotiv sektöründe hizmet veren dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran Asist Otomotiv firmasının standını görüntüledik. Firmanın yönetim kurulu başkanı Ümit Anıl ile faaliyetlerini ve hedeflerini konuştuk.

1981 yılından günümüze Türk bakliyat sektörünün önemli oyuncularından biri olan Mehmet Reis, “Reis” markası ile 4 kıtada 30’a yakın ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Güvenilir marka imajıyla kalite anlayışından ve tüketicinin korunması ilkesinden ödün vermeyen firma, müşteri memnuniyetini daima ön planda tutuyor. Reis Gıda, yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdiği bir toplantı düzenledi.

Aksaray’da kültür mantarı üretiminde sektörünün önemli oyuncularından biri haline gelen iş insanı Erkan Yaldır, Yaldır Mantarcılık markasıyla önemli bir ihtiyaca cevap veriyor.

Ankara Polatlı’da inşa ettiği konutlarla adından söz ettiren Karabulut İnşaat’ın faaliyetleri bu hafta Ekopazar programında yer buldu.

Bölgesinin önemli inşaat firmaları arasında yer alan Ünal İnşaat’ın en son projeleri Ekopazar’da.