Bu sene 2. si düzenlenecek İstanbul Ekonomi Zirvesi, “Küresel ticaret savaşlarında Türkiye’de yatırım fırsatları” konusuyla 14 aralık 2018 tarihinde Çırağan Sarayı’nda başlayacak. Türkiye İhracatçılar Meclisi, Ankara Sanayi Odası , TURKONFED, Aydın Üniversitesi ve Cool Reklam işbirliğiyle düzenlenen  zirve öncesi icra kurulu heyeti organizasyonun hedefleri ile ilgili basın toplantısı düzenliyor. 15 kasım 2018 perşembe günü saat: 10:30’da Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel’de düzenlenecek basın toplantısında siz değerli basın mensubunu da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Basın toplantısına İstanbul Ekonomi Zirvesi İcra Kurulu Başkanı Abdullah Değer, İcra Kurulu Üyeleri, Pınar Eczacıbaşı, Ziya Mursaloğlu, Merve Doğru ve Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Aydın katılacak.

10 ülkeden yatırımcıların, Türkiye’nin önde gelen holding ve şirketlerinin katılımıyla düzenlenecek zirvede sanayii, bankacılık ve finans, inşaat, turizm, enerji, otomotiv, ulaştırma sektörlerindeki yatırım fırsatlarını konu alan paneller düzenlenecek. Ülkeler arası ticaret ve iş birliği anlaşmalarının da imzalanacağı ekonomi zirvesi bu sene 4 Milyar TL iş hacmi hedefliyor.