Türkiye'nin lider küçük ev aletleri markası Arzum, tasarım ve inovasyondaki başarısını aldığı ödülle bir kez daha kanıtladı. Arzum, tasarımı ve inovatif teknoloji kullanımı ile öne çıkan ürünlerin yarıştığı, dünyanın en saygın ödülleri arasında gösterilen Plus X Award’da, 5 ürünü ile 4 kategoride toplamda 9 ödüle layık görüldü.

5 ürünle 4 kategoride toplam 9 ödül

Prostick 1500 Blender Seti ve Panini Granite Izgara ve Tost Makinesiyle işlevsellik ‘Functionality’ ödülünü alan Arzum, Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi ve Arzum OKKA Minio Türk Kahvesi Makinesi ürünleri ile de hem tasarım ‘Design’, hem de kullanım kolaylığı ‘Ease of Use’ ödüllerinin sahibi oldu. Arzum’un Heptaze Çay Makinesi ürünü ise yüksek kalite ‘High Quality’, tasarım ‘Design’ ve işlevsellik ‘‘Funtionality’ olmak üzere üç ödül kazandı.

Deneyimli Ar-Ge mühendisleri ve uzman tasarım ajansları sayesinde trendleri yakından takip ettiklerini vurgulayan Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirme Direktörü Mehtap Yıldız “Yarım asırdır tüketicilerimizin nabzını tutuyor, hayatlarına dokunuyor; yenilikçi teknolojilerimizle hem onların hem de sevdiklerinin hayatlarını kolaylaştırıyor, dünyalarını değiştiriyoruz. Ürünlerimizin üstün performansının yanında işlevsellik, kullanım kolaylığı ve yaratıcı tasarım özellikleri ile de müşterilerimizin hayatlarına değer katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yaklaşımımızla üretilen tasarımlarımızın Plus X Award gibi dünyanın en prestijli tasarım yarışmasında 5 ürünümüzle 4 kategoride toplamda 9 ödül almak bizi oldukça sevindirdi. Bu ödüllü ürünlerimizin, müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırıp renklendirdiği gibi Arzum markası ile aralarındaki bağı daha da güçlendireceğine inanıyoruz. dedi.

Arzum OKKA Minio Türk Kahvesi Makinesi: Arzum’un Türk kahvesini tüm dünyaya tanıtmak vizyonu ile sunduğu 1 Red Dot ve 3 Plus X Award ödüllü Arzum OKKA ailesinin yeni üyesi OKKA Minio; 4 fincan kapasiteli, ağır ateşte ideal pişirme sağlayan bir Türk Kahvesi pişirme makinesidir. Kompakt tasarımı ile farklılaşan Arzum OKKA Minio taşma önleyici sisteme ve yıkanabilir pişirme haznesi özelliğine sahip.

Arzum Heptaze Çay Makinesi: Arzum Çaycı Heptaze, hareketli çay filtresi sayesinde çay demlendikten sonra çay filtresini demden kolay bir şekilde ayıran ve bu sayede çayın uzun süre taze kalmasına olanak sağlayan, yenilikçi bir çay makinesidir.




Arzum Prostick 1500 El Blender Seti: Arzum Prostick 1500 El Blender Seti, el blenderı, doğrama ve çırpma fonksiyonları ile üç işlevi bir üründe topluyor. 750 ml kapasiteli doğrama haznesine sahip ürün, güçlü motor teknolojisi ve turbo fonksiyonu sayesinde performans sorunu da yaşatmıyor. Paslanmaz çelik çırpıcı ve doğrayıcısı ile uzun ömürlü kullanım olanağı sunuyor. 




Arzum Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi: 6 adet tost kapasiteli, çıkarılabilir granit efektli yapışmaz döküm plakaları sayesinde kolay temizlenebilen, ayrıca ızgara olabilme özelliğine sahip bir tost makinesidir. Yekpare döküm sap tasarımı ile öne çıkmaktadır.




Arzum Panini Granite Izgara ve Tost Makinesi: 4 adet tost kapasiteli, çıkarılabilir plakaları sayesinde kolay temizlenebilen, ızgara olabilme özelliğine de sahip tost makinesi tasarımıdır. Arzum Panini Granite modern mutfak ihtiyaçlarına uygun kompakt tasarımı ile ön plana çıkmaktadır.

Plus X Award Hakkında:

Bu yıl 13.’sü düzenlenen Plus X Awards, 600’den fazla marka katılımcısıyla teknoloji, spor ve yaşam tarzı alanlarında inovasyon adına verilen dünyanın en büyük ödülüdür. Ödüller yeni ve inovatif teknolojiler, olağanüstü tasarımlar ve zeki, kullanımı kolay işletim sistemlerine verilmektedir. Aynı zamanda olağanüstü ergonomik ve ekolojik özellikleri olan ve yüksek kaliteli materyallerle hem dayanıklılık hem de sürdürülebilirlik kriterlerine sahip olan ürünleri kapsamaktadır. Plus X, inovasyon ödülü, markaları ve alım satımı güçlendirmek ve tüketicileri satın alım kararlarında desteklemek amacı ile başlatılmıştır.

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Hakkında: ( www.arzum.com.tr )
Türkiye’de elektrikli ev aletleri sektörünün pazar lideri konumunda olan Arzum, bu sene 50.yaşını kutluyor. Dünyanın pek çok ülkesine ihracat gerçekleştiren Arzum, gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım olmak üzere 6 ürün kategorisinde; 250’den fazla ürünü ile bulunuyor. Arzum’un uluslararası operasyonları Hong Kong’ta bulunan ofisi dışında dört kıtaya yayılan 30’a yakın ülkede sahip olduğu geniş dağıtım ağını kapsıyor. ‘Yenilikçi’, ‘tutkulu’, ‘samimi’ ve ‘özenli’ ‘ güvenilir” olmak şeklinde sıraladığı değerleriyle Arzum, kuruluşundan bu yana müşterilerine en iyi teknolojiyi ve ürünleri sunmaktadır. TGI Global’in araştırmasına göre Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk 10 markası arasında yer alan Arzum ürünleri, Türkiye’de 10 milyondan fazla evde kullanılmaktadır.