Kuruyemiş ve kuru meyve sektörünün önde gelen şirketi Peyman, Bahçeden markasını yeniledi. Bahçeden Mix’in Antioxidant, Energy ve Form çeşitlerinin içerikleri uzman diyetisyen ile çalışılarak farklı ihtiyaçlara cevap vermek için yeniden tasarlandı. Hem sağlıklı hem de lezzetli atıştırmalık arayanlar için farklı tatlarda hazırlanan Bahçeden Mix, bar serisiyle de tüketiciye sunuldu.

Doğal C ve E vitamini içeren Bahçeden Antioxidant Mix, karışımındaki antioksidan, vitamin ve mineraller sayesinde hücrelerde toksik bileşenlerin yer almasını engelliyor, sağlıklı hücrelerin korunmasına destek oluyor. Bahçeden Energy Mix, vücudun kas yapısını koruyacak ve arttıracak ölçüde protein, karbonhidrat ve yağ dağılımı sağlayarak, sağlıklı ve zinde kalınmasına yardımcı oluyor. Yüksek lif ve protein içeriğiyle vücuda ihtiyacı olan enerjiyi kazandıran Energy Mix, spor yapan ve günlük yaşantısındaki yoğun fiziksel aktivite nedeniyle enerji gereksinimi fazla olan tüketiciler için ideal. Bahçeden Form Mix ise içeriğindeki diyet lifleri ve protein sayesinde glisemik indeksi düşürüyor, kan şekerini yavaş yavaş yükselterek uzun süre tokluk sağlıyor. Bu nedenle ara öğünler için ideal bir atıştırmalık olan Form Mix, içerdiği proteinle vücudun kas kütlesinin korunmasına yardımcı oluyor.

Bahçeden Ailesi’nden Yepyeni Bir ürün “Bahçeden Bar”

Bahçeden Mix, yenilenen içeriklerini şimdi bar formunda da tüketicilerine sunarak, günün her anında ve her yerde sağlıklı atıştırmalık ihtiyacını karşılamaya yardımcı oluyor. Antioxidant, Energy ve Form olmak üzere 3 farklı çeşidiyle raflarda yerini alan Bahçeden Bar serisi; ofiste, yolculukta, sporda ve ders çalışırken sağlıklı atıştırmalığa ihtiyaç duyanlar için ideal. Pratik tüketimiyle sunulan hurma bazlı vegan barlar; şeker, koruyucu ve gluten içermezken, yüksek lif kaynağı ile sağlıklı bir kahvaltı ve ara öğün alternatifi olarak öne çıkıyor.