Mobilya sektöründe 1969’dan beri faaliyet gösteren Modoko, yeni yıl hediyesi kapsamında düzenlediği “Mobilyanı Modoko’dan Al Çekişe Hak Kazan”  kampanyası ile 20 Ekim – 31 Ocak tarihleri arası 3 bin TL ve üzeri alışveriş yapan şanslı iki kişiyi noter huzurunda gerçekleştirdiği çekiliş töreniyle Peugeot 208 sahibi yaptı. Çekiliş sonucu kazananlar; Berr Mobilya müşterisi Yasin Akça ve Kurt Mobilya/Gardroop müşterisi Optil Medikal oldu.
Çekiliş sonucu kazananları tebrik eden Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik,      “Her zaman olduğu gibi sektörde son trendlerin belirleyicisi olarak 2018 yılında da mobilya ve dekorasyona yön vermeye devam edeceğiz” dedi.
Futbol turnuvası ödülleri sahiplerini buldu
16 takımın katıldığı 18 Aralık 2017 – 24 Ocak 2018 tarihleri arasında düzenlenen futbol turnuvasında dereceye girenlere, Modoko Yönetim Kurulu tarafından kupaları ve ödülleri takdim edildi. Turnuvanın şampiyonu olan Dream Time 3 bin TL, ikincisi Akyol Mobilya 2 bin TL ve üçüncüsü Berr Mobilya ise bin TL ile ödüllendirildi. Gol kralının Akyol Mobilya’nın forveti Erdi Ayaz’ın olduğu turnuvanın en centilmen takımı ise Çalışkan Ofis seçildi.