SEA LIFE, Madame Tussauds ve LEGOLAND® Discovery Centre ile İstanbul’da ailecek eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alan Merlin Entertainments biletleri, 2000 yılından bu yana “Türkiye'nin eğlenceye giriş noktası" olarak bilinen Biletix üzerinden online olarak satın alınacak. Üstelik online satışlarda yüzde 15’e varan indirimlerden yararlanmak da mümkün.

Merlin Entertainments, sömestr tatili boyunca üç eğlence merkezini de deneyimlemek isteyen ziyaretçileri için de avantajlı bir fırsat sunuyor. Dileyen misafirler üç merkezi aynı anda görme imkanı sunan “Ortak Bilet” alarak SEA LIFE İstanbul, LEGOLAND® Discovery Centre ve Madame Tussauds İstanbul’u tek biletle ziyaret edebiliyor ya da alternatifli çocuk ve yetişkin biletlerini kapsayan paketlerle fiyat avantajlarından yararlanabiliyor.

Ortak bilet ile ilgili detaylı bilgi edinmek ve bilet satın almak için www.biletix.com’u ya da SEA LIFE, Madame Tussauds ve LEGOLAND® Discovery Centre gişelerini ziyaret edebilirsiniz.

Yıldızlarla buluşmanın adresi MADAME TUSSAUDS İSTANBUL

İstiklal Caddesi üzerindeki Grand Pera binasında ziyaretçilerini ağırlayan Madame Tussauds İstanbul yıldızlarla yan yana eğlencenin keyfini yaşatıyor. Her bir yıldızın karakterine uygun konseptlerde sergilendiği merkezde ziyaretçiler; Bob Marley’in otantik Jamaika şapkası, Mozart’ın peruğu ya da Michael Jackson’ın kostümünü giyerek kendilerini sahnede hissediyor, Steve Jobs’ın ya da Einstein’in sorularını dijital ekranda yanıtlayarak interaktif bir ortamda hem eğlenip hem öğreniyor. Madame Tussauds İstanbul farklı kültür ve medeniyetlerin tarihi liderleri; sanat, spor ve eğlence dünyasının yıldızlarını bir arada görme imkanı sunuyor.

Çocuğunuz eğlenirken öğrensin “LEGOLAND® Discovery Centre”

2015 yılında Bayrampaşa Forum İstanbul AVM’nin içerisinde 3000 m²’lik bir alanda hizmet vermeye başlayan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, çocuklarıyla birlikte eğlenceli bir gün geçirmek isteyen ebeveynlerin favori mekanları arasında yer alıyor. 2 milyon LEGO® parçası ile hayallere sınır koymayan LEGOLAND® Discovery Centre, yaratıcılığı ortaya çıkaran keyifli aktivite alanlarına sahip. Eğlence merkezinin içerisinde; galaksiler arası yolculuk imkanı sunan Space M alanı, 4 boyutlu sinema, LEGO® parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LEGO® fabrika turu, atölye çalışmaları, temalı oyun alanları ve Aya Sofya, Boğaziçi Köprüsü, Galata Kulesi gibi yerel eserlerle birlikte Mısır Piramitleri, Big Ben, Eyfel Kulesi gibi tüm dünyadan önemli yapıların bir arada sergilendiği MINILAND bulunuyor.

Deniz altının gizemli dünyasına yolculuk SEA LIFE İSTANBUL

2009 yılından bu yana Bayrampaşa Forum AVM içerisinde, 8 bin m²’lik alanda Avrupa’nın en kalabalık köpek balığı ve vatoz ailesi ile 15 binden fazla deniz canlısını barındıran SEA LIFE İstanbul, ziyaretçilerine İstanbul’un orta yerinde okyanusu keşfetme fırsatı sunuyor. Türkiye’nin ilk ve tek Bakanlık onaylı Deniz Kaplumbağası Rehabilitasyon Merkezi, çocukların kendi balıklarını boyayıp ekranda yüzdürebilmelerini sağlayan Dijital Akvaryum, doğum günleri ve farklı etkinlikler için Doğum Günü Odası başta olmak üzere her alanında farklı eğlence imkanı sunan SEA LIFE İstanbul Bayrampaşa Forum AVM içerisinde yer alıyor.