gülsha, Atatürk Havalimanı’ndaki birinci satış noktasının ardından, alanın ikinci bölgesindeki kozmetik bölümünde satışlarına başladı. Aylık 5.500 ürün satış rakamına ulaşan gülsha, ayrıca İzmir, Ankara, Bodrum, Dalaman ve Medine havalimanlarında yer alıyor.
Seçili eczanelerden ve www.gulsha.com.tr adresinden satın alınabilen markanın ürünleri, başta Türkiye olmak üzere ABD, Çin, Hong Kong ve Singapur’da 700’ün üzerinde satış noktasında bulunuyor.
 
3 adımda gülsha güzelliği nedir?

1. Temizleme
Gülün mucizesini ve kalitesini tüm doğallığıyla sunan gülsha, cilt bakım ailesine yeni katılan Sakinleştirici Tam Gül Misel Suyu ile cilt temizliğinde iddiasını ortaya koyuyor. Hassas misel teknolojisi ve sakinleştirici tam gül suyu esas alınarak hazırlanan eşsiz formül, cildin nemini yok etmeden tek adımda tüm çevresel kir ve makyaj kalıntılarını gülsuyunun tazeliğiyle temizliyor.
Misel Suyunun ardından uygulanması önerilen gülsha Arındırıcı Gül Tozu, cildi ölü deriden arındırırken pürüzsüz ve parlak hale getirıyor. Gülsuyuyla karıştırılarak taze köpük kıvamına getirilen gül tozları, yüz ve boyun bölgesine yuvarlak hareketlerle uygulanıyor ve durulanıyor.

2. Canlandırma
Sprey olarak veya bir pamuk yardımıyla kullanılabılengülsha Tam Gül Suyu tonik, cildi antioksidan içeriğiyle koruyor, tazeliyor ve aromaterapik etkisiyle rahatlamaya yardımcı oluyor.

3. Nemlendirme 
gülsha Eşsiz gül iksiri, cilde doğal nem kazandırıyor, aynı zamanda parlaklık ve yumuşaklık veriyor. İçeriğinde bulunan yüksek orandaki saf ve değerli gülyağı sayesinde, antiaging etkisi yaratıyor.

gülsha Gece Gül İksiri sıkı ve tazelenmiş bir cilde uyanmak için tasarlanan formülüyle, zamanla oluşabilecek kırışıkları ve sarkmaları önlemeye yardımcı oluyor. Yüz kontürünü şekillendirmeye yardımcı iksir, eşsiz peptid karışımıyla zenginleştirilmiş ve yüksek kalite hyaluronik asitle harmanlanmış gül esansiyel yağı içeriyor.
gülsha ürünleri paraben, alkol, SLS, mineral yağ, renklendirici ve parfüm içermiyor. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Tüm cilt tiplerine uygundur.