Ford Aydoğanlar Otomotiv Satış Müdürü Özhan Baysoy, çalışmaları ve otomotiv sektöründeki gelişmeler hakkında Ekovitrin’den Harun Reşit Tığlı’ya önemli açıklamalarda bulundu.

Otomotiv sektöründeki çalışmalarına 1950’lerde Ankara’da başlayan Aydoğanlar Otomotiv, yaklaşık 25 yıldır İstanbul’da Ford Aydoğanlar olarak faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor. Zeytinburnu’nda oldukça geniş bir alanda müşterilerine hizmet veren firma, satış, ikinci el satış, servis ve yedek parça hizmetleriyle müşterilerinin beklentilerini karşılıyor. Köklü bir geçmişe sahip olduklarını ve otomotiv sektöründe hizmet kaliteleriyle öne çıktıklarını belirten Ford Aydoğanlar Otomotiv Satış Müdürü Özhan Baysoy, “Satış ve satış sonrası hizmetlerde iddialıyız” diye konuştu.

Her bütçeye uygun kampanya
2016 yılının otomotiv sektörü adına beklentilerin altında geçtiğini belirten Baysoy, hareketliliğin eylül ayı ve sonrasında başlamasını beklediklerini söyledi. Baysoy, otomobil almayı düşünenler için uygun bir ortam olduğunu da kaydetti ve sözlerine şöyle devam etti: “Şu anda otomobil almayı düşünenler için oldukça cazip bir ortam bulunuyor. Bu anlamda müşterilerimizin bütçesi doğrultusunda kampanyalar hazırladık. Otomobil severler hayallerindeki Ford’a rahat bir şekilde ulaşabilirler. Müşterilerimiz aynı zamanda en son modelleri test etme şansları da bulunuyor. Ford sahibi olmak isteyenleri Ford Aydoğanlar’a davet ediyoruz.”