Yapılan araştırmalar her 5 erkekten 4’ünün yanlış tıraş makinesi kullandığını gösteriyor. Yanlış tıraş makinesi kullanımı cilt tipi sorunlarına ve cilt lekelerine yol açıyor. Ancak birçok kişi bu sorunun yanlış tıraş makinesi kullanımdan kaynaklandığını bilmiyor.

Hazırlanma aşamasındaki en yakın dostunuz Remington bu konuda da erkeklerin yardımına koşuyor. Her farklı cilt tipine ve sakal cinsine yönelik doğru makine kullanımı için tavsiye ve seçenekler sunan Remington yeni serisi HyperFlex ve Capture Cut ile kalplerde taht kurmaya hazırlanıyor.

Hassas ciltlere ve seyrek sakal tiplerine özel olarak geliştirilen elek başlıklı Capture Cut modelinde, Hybrid intercept sistem bıçakları uzun ya da yatık sakallarınızı tek seferde kısa bir şekilde keserek zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor. Keserek ve dönerek çalışan makinelere göre daha yakın tıraş sunan Capture Cut sakalların çıkış yönüne ya da ters yönüne tıraş edilebiliyor.

Normal ciltlere ve yoğun sakal tiplerine özel olarak geliştirilen döner başlıklı HyperFlex modelinde ise comfortfloat bıçakları sayesinde çene, boyun gibi zor alanlarda kolay manevra yapma özelliği taşıyor. Sakalların güçlenmesinde ve uzun sakal kesiminde size en mükemmel sonucu sunan HyperFlex ile yeni nesil tıraşı hissedeceksiniz.

Remington XR1470 Döner Başlıklı Tıraş Makinesi Satış Fiyatı: 389,90 TL

Remington XF8705 Elek Başlıklı Tıraş Makinesi Satış Fiyatı: 399,90 TL