Turquality desteğiyle dünyaya açılan Alfemo, 320 m2’lik standında; 2015 İsmob tasarım ödüllü Motto Koleksiyonu’nun yanı sıra, Kids Teens markası ile profesyonellerin ve tüketicilerin beğenisine sunduğu, bebek, çocuk ve genç mobilyalarını da sergiledi. Alfemo’nun Kids&Teens markasının, dünyanın 45 ülkesinde Disney ile lisans anlaşması bulunuyor.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Alfemo İhracat Müdürü Serkan Duman şu açıklamayı yaptı: "Her yıl katıldığımız İSaloni Milano Mobilya Fuarı'nda dünyaca ünlü markaların arasında bir dünya markası sıfatıyla Alfemo ve Kids&Teens’in de yer alması hem bizim hem de sektörün gururudur. İSaloni Milano, herkesin bildiği üzere dünyanın en büyük ve prestijli mobilya ve tasarım fuarıdır. Finansal güç ve marka değeri açısından kapsamlı ve uzun değerlendirmeler sonrasında özenle seçilen markaların katılabildiği bu fuarda yerimizi Alfemo olarak yıllardır alıyor olmamız gerçekten son derece önemli ve anlamlı. Dünyanın her yerinden yüzbinlerce kişinin ziyaret ettiği fuarda standımıza ve markalarımıza gösterilen yoğun ilgi bizi çok mutlu etti. Çeşitli ülkelerde partnerimiz olma potansiyeline sahip firma ve kişilerle birçok yeni iş bağlantısı gerçekleştirdik.”
Serkan Duman, İSaloni Milano'da sergiledikleri ve 2015 İSMOB Mobilya Fuarı'nda da tasarım birincilik ödülü ile onurlandırılan Motto Koleksiyonunun ziyaretçilerden tam not aldığını belirtti.