Türkiye’nin ilk uluslararası otel zincirinin sahibi Dedeman Grubu’nun bünyesinde yer alan Park Dedeman Levent, merkezi lokasyonu ve son teknolojilerle donatılmış farklı kapasitelerdeki 6 toplantı salonu ile iş etkinlikleri ve özel davetler için kusursuz bir hizmet sunuyor.
Misafirlerine sunduğu ücretsiz kablosuz internet erişimi dışında, organizasyon sırasında gelen talepleri de eksiksiz şekilde karşılayan Park Dedeman Levent, gün ışığı alan toplantı salonları ile pozitif bir atmosferde, verimli ve keyifli bir ortam vaat ediyor.

Toplantı Konseptine Yönelik Alternatif Salonlar
Toplam 390 m2’lik kullanım alanı, son teknolojilerle donatılmış farklı kapasitelerdeki 6 toplantı salonu ve ücretsiz kablosuz internet erişimi hizmetiyle Park Dedeman; her salonunu gala yemeği, toplantı, konferans, kokteyl, workshop veya yönetim kurulu toplantılarına uygun düzenlenebiliyor.

Levent Toplantı Salonu 
Park Dedeman Levent’in en büyük salonu olan 152 m2 genişliğindeki Levent Toplantı Salonu hem küçük hem de büyük çaplı organizasyonlar için ideal bir mekân alternatifi olduğu gibi, gün ışığı alan pozitif atmosferiyle de yapılan etkinliği katılımcılar için hatırda kalacak, zevkli bir deneyime dönüştürüyor. 

Lokasyon ve Ulaşım Kolaylığı    
Park Dedeman Levent bulunduğu merkezi konum itibariyle İstanbul Asya ve Avrupa yakasının tam ortasında yer alıyor. Metro, otobüs, taksi vb. pek çok ulaşım alternatifleri ile Park Dedeman Levent toplantı ve etkinlik katılımcılarına büyük kolaylık sağlıyor.