LEGO® BOOST Yaratıcı Alet Çantası, gelişmiş donanım ve yazılım teknolojisiyle LEGO® oyun deneyimini unutulmaz bir hale getiriyor. 24 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek olan atölye çalışmalarında çocuklar LEGO® BOOST Yaratıcı Alet Çantası ile tanışırken, sahip olduğu hareket, renk, mesafe algılayıcıları ve motor sistemi ile yepyeni LEGO® modellerini inşa edebilecek, basit ve görsel tabanlı kodlama komutlarıyla LEGO® yapımlarına hayat verecek.

Çocuklar için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunmayı misyon edinen LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, çocuklara kişisel robot arkadaşları Vernie the Robot, evcil hayvanları Frankie the Cat, LEGO® modelleri inşa etmelerini sağlayan Auto Builder, şarkı çalıp melodi oluşturabilecekleri Guitar 4000 ve heyecanlı aktiviteler için çetin bir araç yaratabilecekleri Multi Tooled Rover 4 ile LEGO® oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyacakları bu etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

LEGO® tarafından düzenlenen, LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’un ev sahipliğinde ve Türkiye Model Uzmanı Deniz Can Doğan'ın rehberliğinde gerçekleşecek etkinlikte, 7-12 yaş arası çocuklar 40 dakikalık seanslar boyunca eğlenirken yaratıcılıklarını da sınayacak.