BURDUR (AA) - Burdur'un Bucak ilçesinde başlatılan kampanya kapsamında, terör olaylarının yaşandığı bölgelerde görev yapan asker ve polislere yiyecek ile öğrencilerin yazdığı mektuplar gönderildi.

Bucak'ta Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa düzenlediği kampanya ile Güneydoğu'da terör bölgesinde görev yapan güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla mektup ve yiyecekler postalandı.

PTT Bucak İlçe Müdürlüğüne gelen Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Dinç, öğretmen ve öğrencilerin yer aldığı heyet, Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine mektup ve hazırladıkları yiyecek kolileri gönderdi.

Mutlu, burada yaptığı konuşmada, bir hafta önce Diyarbakır'ın Sur ilçesinden bir uzman çavuştan cep telefonuna gelen "Başkanım, Bucak bizi unuttu mu?" mesajı üzerine çok duygulandığını belirterek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte bir kampanya başlattıklarını belirtti. 

Terör belgesinde görev yapan polis ve askerlere Bucak'ın da arkalarında olduğunu hissettirebilmeyi amaçladığını die getiren Mutlu, öğrencilerin yazdığı mektupları, yaptıkları resimleri ve ev yapımı yiyecekleri Sur, Şırnak, İdil ve Mardin gibi çeşitli il ve ilçelere gönderdiklerini söyledi.