Bölgesel kalkınmanın en önemli medya savunucusu olan Gaziantep Medya Platformu (GAMEP) Başkanı Nazmi Özkoyuncu; ‘Bir sanayi başkenti olan Gaziantep’te düzenledikleri ödül törenleriyle bölgedeki illerde de sanayileşmeyi; markalaşmayı teşvik ve istihdamın artması adına ödül töreni düzenlediklerini söyledi.

Amacımız Anadolu markalarının 
gelişimini teşvik etmek
Özkoyuncu, amaçlarının Anadolu sermayesinin gelişmesini teşvik etmenin yanı sıra dünya markalarının Anadolu topraklarından ve güneydeki markalardan da çıkabilmesi için bölgedeki illerden de markalara ödül vererek bir sinerji oluşturduklarını dile getirdi. Özkoyuncu, organize bir medya topluluğu için GAMEP’i kurduklarını, güçlü marka imajı oluşturmak isteyen firmaların ise, istikrarlı bir markalaşma
adına güçlü bir medyaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğunu belirtti ve “GAMEP bunun için var” ifadelerini kullandı.

Sanat, siyaset ve iş dünyasını buluşturacak
Daha önceki ödül törenlerinin ilkine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ve ikincisine de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti eski Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’nun katıldığını hatırlatan GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, “GAMEP 3. ödül töreni renkli görüntülere sahne olacak. Medya, sanat, siyaset dünyasının renkli simalarının yanı sıra sanayii ve iş adamları da ödül töreninde buluşacak” şeklinde konuştu.