Geçtiğimiz yıl “Sonunda Hak Ettiğiniz Kahve” reklam kampanyasıyla pazara iddialı bir giriş yapan Café Breno, Reklamcılar Derneği ile Reklamverenler Derneği’nin düzenlediği ve pazarlama dünyasının oscarı olarak görülen 2015 Effie Ödülleri’nde “Büyüklere Kafa Tutanlar”  kategorisinde “Altın Effie” ve “İçecek” kategorisinde “Bronz Effie” ödüllerinin sahibi oldu. 
Akyürek Pazarlama Genel Müdürü Uğur Özden alınan ödüller sonrası yaptığı açıklamada , “Café Breno henüz 10 aydır pazarda yer almakta ve pazarlama iletişimine başlamamızın üzerinden sadece 6 ay geçti. Bu kadar kısa sürede pazarda edinmiş olduğumuz yer ve kazandığımız ödüller doğru yolda ilerlediğimizin en iyi göstergesidir. Bu ödülü almamızda büyük emekleri olan Akyürek Pazarlama çalışanlarının her bir ferdine ve ajanslarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde de iddiamızı koruyarak emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.
Yayınlandığı günden beri çok konuşulan ve tüketiciler tarafından oldukça beğenilen Café Breno “Sonunda Hak Ettiğiniz Kahve” reklam filmi FCBARTGROUP imzasını taşıyor.

Reklam Filmi: