Tencere, turizm, inşaat ve otelcilik sektöründe önemli yatırımlarıyla Türkiye ve Avrupa’da hizmet veren Edelstaal Group, aldığı kararla gastronomi sektörüne girmeye karar verdi. Edelstaal Group’a bağlı faaliyet gösteren Icon, Mado ile işbirliği yapacak. Abanoğlu Grup ile işbirliği yapacak olan Edelstaal Group, Icon-Mado olarak Hollanda’nın Utrecht şehrinde nisan ayında restoran açmaya hazırlanıyor.

TORUNOĞULLARI: BAŞKA ŞEHİRLERDE DE ŞUBELER AÇACAĞIZ

İşbirliği hakkında açıklama yapan Edelstaal Group Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları, Hollanda Utrecht’te açacakları restoranın 650 metrekare alan üzerinde inşa edileceğini ve restoranın yarısının Icon, yarısının ise Mado olacağını ifade etti. Ertan Torunoğulları, “Restoranı, misafirlerimizin yemeklerini yedikten sonra eğlenebilecekleri ve oturup sohbet edebilecekleri bir mekan olarak dizayn edeceğiz. Restoranın açılışını nisan ayında gerçekleştireceğiz. Benzer konseptle başka şehirlerde de şubeler açmayı planlıyoruz. Özel günler, iş yemekleri ve yaş günleri gibi organizasyonlara özellikle önem vereceğiz” dedi.

AYDIN: KALİTELİ HİZMET SUNACAĞIZ

Abanoglu Group Yöneticisi Hakan Aydın ise yaptığı açıklamada, Torunoğulları ailesiyle farklı ve güzel bir projeye imza attıklarını kaydetti. Hakan Aydın, “Utrecht kentinde Nisan ayında açmayı planladığımız ve enfes lezzetlerin sunulacağı bu konseptimizde Türk mutfağının yanı sıra Akdeniz mutfağı ile müşterilerimize ve konuklarımıza uzman ve deneyimli ekibimizle kaliteli hizmet sunmak istiyoruz. Hollanda’da en az 10 şube ile hizmet vermeyi düşünüyoruz. Hollanda’nın yanı sıra daha sonraki süreç içerisinde ise diğer Batı Avrupa ülkelerinde de yeni şubeler açmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.