Havaların ısınmasıyla değişen yeme içme alışkanlıkları; daha çok taze, sağlıklı ve enerji veren serin lezzetlere yerini bırakıyor.

Cafe Cadde’nin günlük hazırlanan yemekleri ile bu yaz hem sağlıklı beslenip hem de temiz içerikli mönüsü ile yazı daha enerjik ve keyifli yaşayabilirsiniz.

Mevsim sebzelerine göre yenilenen menüsü dışında içeceklerde de yaza uygun serin lezzetler sunan Cafe Cadde; dondurmalı ve sütlü soğuk içecek seçeneklerini de genişleterek her damak tadına uyacak alternatifler sunuyor.

Enginarlı ya da ızgara somonlu salata çeşitleri, kinoalı fırın mücver, 12 saat fırınlanan kuzu tandır ya da vegan burger gibi lezzetleri günün her saati Cafe Cadde’de bulabilirsiniz.

Artık Cafe Cadde’nin bir klasiği haline gelen hafta sonu açık büfe kahvaltılarında ise yöresel peynirlerden mini hamburgere, isteğinize göre hazırlanan omletten her hafta farklı bir lezzetle konuklarına sürpriz yapan zengin tatlı büfesine kadar her detayın özenle hazırlandığı nefis lezzetleri kaçırmamanızı öneririz.

25 yıldır “temiz beslen iyi hisset” mottosunu yaşatan Cafe Cadde, ilk günkü enerjisi ile Bağdat Caddesi’nin göz bebeği olmaya devam ediyor.