Izaka Restaurant, Ramazan ayı boyunca İstanbulluları en keyifli iftar sofraları ile buluşturuyor.

Izaka Restaurant’ın zengin iftar menüsünde birbirinden lezzetli iftariyeliklerden enfes zeytinyağlılara, salatalardan ızgaralara, tatlılardan şerbetlere kadar birçok farklı seçenek bulunuyor. Executive Chef Eyüp Çevik’in yorumuyla hazırlanan iftar menüsünde her hafta farklı lezzetler konukları bekliyor. Izaka Restaurant’ın sultanlara layık menüsünde lebeniye çorbası, bulgur çorbası; gerdanlı kuzu keşkek, keşli köy eriştesi, kuzu kol sarma, kuzu tandır, etli pazı sarma, dana kaburga, Edirne yaprak ciğer, vişneli yaprak sarma, Kayseri mantı gibi çok özel lezzetler yer alıyor.

Tatlı büfesinde ise ekmek kadayıfı, şekerpare, baklava ve kadayıf gibi geleneksel tatlılara iftarların vazgeçilmezi bademli güllaç, kazandibi, fırın sütlaç ve keşkül gibi sütlü tatlılar eşlik ediyor. Demirhindi ve Osmanlı şerbeti, komposto, cezerye döner, ceviz kral ve güllü kral lokum ise Izaka’nın iftar sofralarına ayrı bir tat katıyor.

Açık büfe veset menü alternatiflleri ile

Izaka Resaturant’ın eşsiz Boğaz manzarasında sevdikleriyle keyifli iftarlar yapmak isteyenler için set menü ya da açık büfe alternatifleri bulunuyor. İki farklı set menüde, şefin konukları için seçtiği özel lezzetler yer alıyor. Dilerseniz açık büfeden kendi menünüzü oluşturabilir ya da kendinizi şefin seçimlerine bırakabilirsiniz.

Sevdiklerimizle keyifli sofralar ve sohbetler eşliğinde etrafında buluşturan Ramazan, bu yıl da Izaka’da, muhteşem Boğaz manzarası ve hem sunumları hem de lezzetleriyle unutulmaz olan lezzetler eşliğinde yaşanıyor. Siz de Izaka’nın eşsiz lezzetleriyle sevdiklerinizle unutulmaz bir Ramazan geçirin.

İzaka açık büfe iftar: Kişi başı 225 TL

İzaka set menü 1 : Kişi başı 190 TL

İzaka set menü 2: Kişi başı 210 TL

Rezervasyon: 0212 377 88 88- 0212 377 87 73