“Temiz Beslen, İyi Hisset” mottosuyla 25 yıldır en sağlıklı ve doğal ürünleri kullanarak hazırladığı yemeklerle öne çıkan Cafe Cadde; sürekli yenilenen menüsü ile de müdavimlerini mutlu etmeyi başarıyor.

Cumartesi ve Pazar günleri açık büfe kahvaltısı ile şehrin en iyileri arasında yer alan Cafe Cadde’de hafta içi nefis kahvaltı seçenekleri, akşamüzeri çay saati lezzetleri ve tatlı alternatifleri de bulunuyor.

Lahmacun ve yaz pidesinin yanı sıra unsuz şekersiz çikolatalı keki ve 12 saat fırında pişen kuzu tandırı ile Türk mutfağı ve Dünya mutfağı seçeneklerini bir arada sunan Cafe Cadde, etten balığa, risottodan hamburgere kadar her damak zevkine hitap ediyor.

Bağdat Cadde’sinin ilk mekanlarından Cafe Cadde; sürekli yenilenen mönüsü, profesyonel mutfak kadrosu ve hizmet kalitesi ile yediden yetmişe bütün misafirlerini mutlu etmeyi başarıyor.  Sağlıklı beslenme ve gurme lezzet arayışında olanlar, şık ve konforlu ortamı tercih edenler, keyifli vakit geçirmek isteyenler için hepsi ve daha fazlası Cafe Cadde’de.  

Cafe Cadde klasikleri arasına girmiş, Pazar açık büfe  kahvaltılarını ve diğer lezzetleri tatmak, orman meyveli nefis cheese cake eşliğine bahçesinde kahvenizi yudumlamak ve özel sürprizlerle karşılaşmak isterseniz, hiç vakit kaybetmeden çeyrek asırlık Cafe Cadde’ye uğramanızı öneririz.