2 sene önce Moda’da küçük bir dükkanda büyük lezzetler yaratan Best Of Burger yani namı diğer B.O.B;  Ataşehir Draft’ın içinde yeni konsepti Best Of Barbecue ile birlikte sunduğu nefis hamburgerleri çok sevilince diğer Draft’lara da taşıma kararı aldı.

Anadolu yakasının en sevilen mekanlarından olan Draft; Ataşehir şubesinden sonra Erenköy ve Acıbadem şubelerinde de şehrin en iyi hamburgeri B.O.B’u sevenlerine kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyor.

Yeni nesil craft içeceklerle uyumlu yemek alternatifleri ile sevilen Draft; atıştırmalık, salata, et yemekleri, pizza ve hamburgerleri dışında dana etinden yapılmış özel sosisleri ile de müdavimlerini yaratmıştı.

Şimdi dünyanın en iyi 70 craft içeceği ile uyumlu B.O.B hamburgerlerini de sunmaya başlayan Draft; günün her saati misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Kaşkaval peyniri, cheddar ve karamelize soğan’ın müthiş uyumunu tatmak ya da dana etinden özel olarak yapılmış gravyerli ızgara sosisin lezzetini yaşamak istiyorsanız Draft’a buyrun.  

Zomato ve Kangurular ödüllü, TripAdvisor Excellence sertifikalı Draft’a gelmek için birçok bahaneniz ya da sebebiniz olabilir.

Draft Erenköy, Draft Selamiçeşme, Draft Acıbadem, Draft Moda ve Draft Ataşehir haberlerini ve festivallerini instagram hesabından takip edebilirsiniz

draftpubistanbul/