Bonservisi Bundesliga ekiplerinden Union Berlin'de bulunan 31 yaşındaki yaşındaki futbolcu Subotic için Haluk Ulusoy Tesisleri'nde imza töreni düzenledi. İmza törenine Denizlispor Başkan Yardımcıları Kaan Şanlıkan ve Uğur Bağbaşlıoğlu katıldı. Sırp stoper Subotic, törende kendisini 2 yıllığına Denizlispor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende konuşan başkan yardımcısı Şanlıkan, Subotic'i kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Şanlıkan, “Bugün takımımız için özel bir gün. Neven Subotic gibi bir özel futbolcuyu takımımıza kazandırdık. Bana göre Denizlispor’un en kariyerli oyuncusu. Böyle oyuncuları transfer etmek hiç de kolay değil. Bizi tercih ettiği için ona teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 20-25 günlük bir çalışmanın ardından bu sürece geldik. İnşallah Denizlispor için çok hayırlı bir transfer olacak" dedi.

"DENİZLİ'DE OLMAKTAN MUTLUYUM"

Neven Subotic ise yeşil siyahlı camiaya katıldığı için sevinçli olduğunu ifade etti. Transfer sürecinde Türkiye’de oynayan futbolcuların görüşlerine başvurduğunu belirten Subotic, “Buraya gelmemin hikayesi benim için çok değerli. Burayı seçmemi etkileyen unsurlardan bir tanesi Türkiye'de oynamış futbolcular. Arkadaşlarımla konuştum. Onlar da buraya gelmeden önce tereddüt ediyordu. Daha sonra ne kadar iyi bir lig olduğunu mücadelesi yüksek ve oynamasının zevkli bir lig olduğunu söylediler. Buraya gelerek insanları ve takımı tanıdım. Onların pozitifliği benim de kararımı etkiledi. Ben 5 sene önce hayal bile edemiyordum. Burada Denizli'de olacağımın hayalini kurmadım. Bugün buradayım ve bundan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.