Avrupa Kulüpler Birliği ve Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, İstanbul’da gerçekleştirdikleri toplantı öncesinde, “Burada olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. İstanbul, dünyadaki en güzel şehirlerden bir tanesi. Burada, kendimizi evimizde hissediyoruz” ifadelerini kullandı.

Avrupa Kulüpler Birliği’nin toplantısı İstanbul’da bulunan Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirildi. Avrupa Kulüpler Birliği’nde yer alan birçok kulübün yetkilisinin katıldığı toplantı öncesinde Avrupa Kulüpler Birliği ve Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Toplantıyı İstanbul’da yaptıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Khelaifi, “Avrupa’daki kulüp futbolunun geleceği için konuşmamız gereken birçok konu var. Burada bulunan kulüplerin yetkilileri ile birçok konuda fikir alışverişi yapacağız. Burada olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. İstanbul, dünyadaki en güzel şehirlerden bir tanesi. Burada, kendimizi evimizde hissediyoruz” diye konuştu.

“Dünya Kupası heyecan verici olacak”

Katar’da düzenlenecek olan Dünya Kupası’yla ilgili düşüncelerini de paylaşan Nasser Al-Khelaifi, “Katar’daki Dünya Kupası heyecan verici olacak. Katar’da Dünya Kupası düzenleyeceğimiz için çok gururluyuz. Taraftarlar için çok güzel olacak. 1 günde 3 maç izleme şansları olacak. Stadyumlar, tarihteki en iyi Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak” dedi.