Austria Wien - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Jorge Jesus önderliğinde 3. ön eleme turunda Slovacko'yu eleyerek play-off turuna yükselen Fenerbahçe, grup aşaması öncesi son engelde Viyana'da Austria Wien ile karşılaşacak. İlk maçta avantajlı bir sonuç alma hedefinde olan sarı-lacivertlilerin, Austria Wien ile oynayacağı karşılaşma yarın saat 22.00'de D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO'dan canlı yayınlanacak. 21.00'de maç önü programıyla başlayacak heyecan maçın ardından yorumlar ve röportajlarla gece yarısına kadar sürecek. 

21.00 Maça Doğru - (Canlı) Spor Smart ve D-Smart Go

22.00 Austria Wien - Fenerbahçe (Canlı) Spor Smart ve D-Smart Go

00.00 Maçın Ardından (Canlı) Spor Smart ve D-Smart Go

Austria Wien - Fenerbahçe! Muhtemel 11'ler

Başkent Viyana'daki Viola Park'ta TSİ 22.00'de başlayacak müsabakayı Alman hakem Daniel Siebert yönetecek. Karşılaşma D Smart platformundan canlı yayınlanacak.

Siebert'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Jan Seidel ile Rafael Foltyn üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alman Daniel Schlager olacak.

Sarı-lacivertliler, üçüncü eleme turunda ilk maçta 3-0 yendiği Çekya temsilcisi Slovacko ile deplasmandaki rövanşta 1-1 berabere kalıp adını play-off turuna yazdırmıştı.

Teknik direktör Jorge Jesus'un öğrencileri, Austria Wien karşısında ilk maçta iyi bir skor alarak UEFA Avrupa Ligi gruplarına adını yazdırmak için Kadıköy'e avantajlı dönmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe'de 2 eksik var

Sarı-lacivertli ekipte cezalı Emre Mor ve sakatlığı bulunan Bruma kadroda yer almadı. Bruma'nın yerine Filip Novak kadroya dahil edildi.

AUSTRIA WIEN - FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LER

AUSTRIA WIEN: Christian Früchtl, Marvin Martins, Lukas Mühl, Lucas Galvao, Andreas Gruber, Matthias Braunöder, Dominik Fitz, Manfred Fischer, Florian Wustinger, Muharem Huskovic, Haris Tabakovic.

FENERBAHÇE: Altay; Osayi, Lemos, Szalai, Luan; İsmail; Crespo, Arda Güler, Bruma; Rossi, Serdar Dursun.