Yerli ve yabancı on binlerce sesli içeriğe sahip olan Audioteka’nın, Polonya’nın en ünlü meditasyon uzmanı Dagmara Gmitrzak, yaşam danışmanı Özlem Saraç Özcan ve nefes terapisti  Anıl Altaş Brug’un eserleri başta olmak üzere birçok meditasyon içeriği, ruhunuzun tozlarını silecek.

Uzun bir yolculuğa çıkın

Polonya’nın en ünlü meditasyon eğitmenlerinden olan Dagmara Gmitrzak’ın 9 setten oluşan meditasyon içerikleriyle, modern zamanın tüm streslerine karşı koyacaksınız. Dagmara’nın meditasyon setinde bulunan Nefes, Farkındalık ve Düşünce, Sağlığı ve Bağışıklığı Güçlendirme, Yaratıcılığı Uyandır, Finansal Bolluk Nasıl Çekilir içerikleriyle potansiyelinizi harekete geçireceksiniz. Ayrıca yine aynı sette bulunan Aşk ve Başkalarıyla İlişkiler, Özgüven ve Benlik Saygısı, Hayallerin, Kendini Gerçekleştirme sesli kitapları ile kendiniz hakkında birçok ilham verici bilgi edinerek uzun bir yolculuğa çıkacaksınız.

Nefesinizi fark edin

Nefes almaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, Anıl Altaş Brug’un Benimle Nefes Al içeriği size eşsiz bir yol gösterici olacak. Murat Kerim Ateş’in sesiyle birlikte 5 saat 57 dakika boyunca, kendiniz, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte uygulanması son derece kolay nefes oyunları ile yaşam kalitenizi zenginleştireceksiniz. Kendi alanında sadece Türkiye’de değil dünyada da bir ilk olan bu kitapla adım adım, kendinize iyi gelerek, nefesinizi fark etmeyi öğreneceksiniz.

 İç huzura ulaşın

Bütünsel beslenme ve yaşam danışmanı Özlem Saraç Özcan’ın Audioteka’ya özel hazırladığı ve hayatınıza ilham verecek olan meditasyon dizisinde, kendi sesiyle 29 dakika boyunca; 5 Element Meditasyonu, Farkındalıkla Yeme Meditasyonu, Güne Başlama Meditasyonu, Olumlama Meditasyonu, Sağlıklı Bir Ben Meditasyonu konularıyla kendi iç huzurunuza kolayca ulaşacaksınız.

İlk 14 gün ücretsiz olan Audioteka Club abonelik sistemi ile Audioteka’nın tüm içeriklerini aylık 19.90'TL’ye dinleyebilirsiniz.