Hazırlanan sayfaya baktığımız zaman e-ticaret devinin iki Kia modeli için önemli indirimler yapacağını görüyoruz. Bu araçlar hangileri olacak ve indirim ne zaman düzenlenecek?

hepsiburada kia araç kampanyası 3

Hepsiburada Kia Kampanyası ve Detaylar

Cuma indirimleri kapsamında hazırlanan Hepsiburada Kia kampanya sayfasına baktığımız zaman, iki modelin satışa çıkarılacağını görüyoruz.

Bunlardan birincisi Kia Stonic Cool modeli olacak. Manuel vites araç 1.2 litre GSL motora sahip ve benzinli bir araç olarak geliyor. Henüz fiyatı açıklanmayan modeldeki indirim oranını da haliyle bilmiyoruz.

Diğer araç ise Kia Picanto Live olarak gözüküyor. Bu modelde ise 1.0 litre GSL motor var ve bu araçta otomatik vites kullanıldığını görüyoruz. Ayrıca serinin benzinli olduğunu da yine detaylar olarak eklemiş olalım. Yine bu araç için de şu an fiyatlar belli değil.

Hepsiburada Kia kampanyası için tarih ise 24 Kasım olarak gösterilmiş. Bulunmaz fiyatlar için 24 Kasım saat 21:00 detayı verilmiş. Fiyatlar bu tarihte açıklanmış olacak.

Muhtemelen iki model için de sınırlı stoklar sunulduğunu göreceğiz. Ama artık stok miktarı ne kadar olur bunu da şu an için bilmek oldukça zor. Hem indirim oranı hem de stok miktarı için verilen tarihi beklemekten başka çaremiz olmayacak gibi duruyor. Şu an için vereceğimiz detaylar bu kadar.