Nissan Türkiye, CC Academia Türkiye tarafından düzenlenen ve çağrı merkezlerine yönelik gerçekleştirilen gizli müşteri çalışmalarına göre puanlama yapılan “CC Academia Kalite Liginde” bu yıl da birinci olarak önemli bir başarıya imza attı. 2019 yılında “Çağrı Merkezi Kalite Liginde” 94 puan üzeri bir performansla 2018 yılında olduğu gibi yeniden "Türkiye'nin En İyi Çağrı Merkezi" seçildi.

Nissan Türkiye, Kuzey Afrika ve BDT Genel Müdürü Emre Doğueri; "En iyi çağrı merkezi hizmetlerinin ödüllendirildiği etkinlikte iki yıldır birinci olmanın ve büyük ödülü almanın gururunu yaşıyoruz. Aldığımız bu ödüller, müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemin ve yaptığımız yatırımların bir sonucu. Şirket olarak dijital dönüşüm yolculuğunu da odağımıza alarak müşterilerimizi daha iyi ve yakından tanıyarak, taleplerini en hızlı şekilde karşılamak için çalışıyoruz. Müşterimizi daima işimizin merkezine koyuyor, bize hangi kanaldan ulaşırsa ulaşsın, aynı kalite ve standartta hizmet sunuyoruz. Müşterilerimizin geri bildirimleri ile süreçlerimizi ve hizmetlerimizi sürekli geliştirerek daha iyisini sunmaya çalışıyoruz.” dedi.

Türkiye’de 9 yıldır düzenlenen ve bankacılık, sigorta, otomotiv, bilişim, emeklilik, gıda, turizm, telekomünikasyon, ulaşım gibi sektörlerden markaların yer aldığı “Çağrı Merkezi Kalite Ligi’, etkin dinleme, müşteri ile yakın ve uyumlu konuşma ve çağrıyı etkin sonlandırma gibi kriterleri puanlıyor ve en iyi müşteri deneyimini yaşatan çağrı merkezleri değerlendiriliyor.