Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) tarafından, Ünye Fen Lisesi teknoloji sınıfına 3 boyutlu yazıcı hediye edildi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yiğit, Meclis Üyesi Tekin Ak ve iş insanı Serkan Önder, okul yönetimini ziyaret ederek hediyelerini takdim ettiler.

Ziyaretler kapsamında bir değerlendirme yapan ÜTSO Başkanı İrfan Akar, “Okulumuzun teknoloji sınıfı kurduklarını, bunun için desteğe ihtiyaçları olduklarını öğrendik ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası olarak 3 boyutlu yazıcı alarak, az da olsa katkı sağlama kararı aldık. Sınıfın tamamlanabilmesi için çalışmalar halen devam ediyor. Buradan iş insanlarımıza ve diğer STK’larımıza seslenmek istiyorum. Teknoloji çağında yaşıyoruz, gençlerimizin de bu konularda eğitime bilgiye ihtiyaçları var, desteğe ihtiyaçları var bu konuda desteklerinizi esirgemeyin” şeklinde konuştu.

Okul yönetimi de eğitime yapılan bu desteklerden ötürü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na teşekkürlerini ileterek, iş adamlarının geleceğin büyüklerine olan katkılarından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.