Hem eğitim hem de sağlık alanında hizmet veren Şafak Sağlık Grubu, bünyesinde barındırdığı 5 hastane, 1 diyaliz merkezi, 5 tıp merkezi ve 5 okul ile büyümeye devam ediyor. Hastanelerinde 500’ün üzerinde yatak kapasitesiyle kaliteli sağlık hizmeti veren Şafak Sağlık Grubu, hasta odaklı butik hastanecilik anlayışıyla sağlık sektöründe fark yaratıyor.

Şafak Sağlık Grubu’nun genç ve başarılı kadın CEO’su Pınar Bayramgürler, sağlık sektöründe yaptıkları yatırımları, hedeflerini ve başarısının sırlarını Ekovitrin’e anlattı.

Şafak Sağlık Grubu’nun kuruluş öyküsünü ve günümüze kadar kaydettiği aşamaları anahatlarıyla anlatır mısınız?

Şafak Grubu hem eğitim hem de sağlık alanında hizmet veren bir kurum.  Grubumuz sağlık hizmetlerinde hizmet vermeye 1998 yılında başladı. Açıldığımız yıldan itibaren sürekli teknolojik yenilikleri takip ediyoruz, hizmet kalitemizi günden güne artırıyoruz ve hasta odaklı yaklaşımla büyümeye devam ediyoruz. Hastanelerimizin 500’ün üzerinde yatak kapasitesi bulunuyor.

“GRUBUMUZDA 5 HASTANE, 5 TIP MERKEZİ VE 1 DİYALİZ MERKEZİ VAR”

Şafak Sağlık Grubu’na bağlı kaç hastane hizmet veriyor? Hastaneleriniz hangi bölümlerle ve verdiği sağlık hizmetleriyle ön plana çıkıyor?

Grubumuz bünyesinde 5 hastane, 5 tıp merkezi, 1 diyaliz merkezi bulunuyor. Hastanelerimizin hepsi genel hastaneler olmakla birlikte farklı branşlarda yoğunlaştık. Grubumuzun ilk hastanesi olan Avrupa Şafak Hastanesi’nde kalp hastalıkları ve kalp cerrahi ile tüp bebek merkezimiz ön planda iken İstanbul Şafak Hastanemizde kadın hastalıkları ve doğum ile el ve mikro cerrahi ön plana çıkıyor. Ataköy Hastanemiz, göz hastalıkları ve obezite cerrahisinde ön planda iken aile hastanemizde beyin cerrahisi ön plana çıkıyor. Göztepe Hastanemiz genel hastane olmakla birlikte beyin cerrahisi ve genel cerrahide öne çıkıyor.

Devamı için tıklayınız