2010 yılında metroyla seyahat edenlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan Smart  Cube, kısa zamanda yaptığı atılımlarla dikkatleri üzerine çekti.İstanbul’da 25, Bursa'da 18 olmak üzere toplamda 43 şubeyle hizmet  veren Smart Cube’ün Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kara, Ekovitrin’e konuştu. Smart Cube olarak hizmet ağlarını hızlageliştirdiklerini belirten Kara,  “Geçtiğimiz yıl İstanbul’da 18, Bursa’da ise 13 şubemiz vardı. Busene Bursa’da 18 şubeye ulaştık. İstanbul’da da kendi markamız  olan Le Pasion ile 7 yeni mağaza açtık. Şimdi İstanbul’da 25, Bursa’da 18 şubemiz var.

Mağaza sayılarımız her geçen gün artarak devam ediyor” diye konuştu. Smart Cube’lerin  metro yolcularının anlık oluşabilecek her türlü ihtiyacına cevap verebildiğini ifade eden Kara, kısa sürede sağladıkları başarılar için şöyle dedi: “Başarımızın en önemli sırrı müşteri  odaklı çalışıyor olmamız. Müşterilerimizin teveccühü her geçen gün artıyor. Bu bizi mutlu ediyor. Onlara daha iyi hizmet verebilmek kendimizi sürekli yenilemeye çalışıyoruz.”

2016 yılı sonunda 45 şube Smart Cube’lerin ileriye dönük hedefleriyle  ilgili bilgiler de veren Mustafa Kara, büyümestratejilerini her sene  yenilediklerini ifade ederek, “Önümüze büyük hedefler koyduk. Her sene büyüme stratejimizi yeniliyoruz. Şube sayılarımızı arttırmaya da devam edeceğiz. Yakın zamanda İstanbul ve Bursa’nın dışında üçüncü bir şehirde de faaliyetlerimize başlayacağız“ şeklinde konuştu.

Smart Cube’ün, “Le Pasion” markasıyla parfüm sektörüne de girdiğini anlatan Kara, Le Pasion markası olarak üç farklı ürünü piyasaya sunduklarını  belirterek, şöyle  konuştu: “Parfüm mağazalarımızda kendi ürettiğimiz ürünleri satıyoruz. Üç farklı ürünümüz var. İlki parfümlerimiz.Parfümlerimizde dünya standardı oranında yani yüzde 20 esans kullanıyoruz. Bu sayede ürünün kalıcılığı artırıyor. Diğer ürünlerimiz body splash  ve kolonyalar... Müşterilerimiz, özellikle bayanlar bu kokulara yoğun ilgi gösteriyor. Şu anda 7 şubemiz bu ürünleri satıyor. Le Pasion markamızla 2016 sonunda 25’i yurtdışı, 20’si yurtiçi olmak üzere 45 şubeye çıkmayı planlıyoruz” dedi.