MasterChef'in jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya gittiği esnaf lokantasından kovulduğu görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Lokantanın sahibi ve müşteriler tarafından azarlanan Mehmet Yalçınkaya'nın videosundaki gerçek sonradan ortaya çıktı.

Mehmet Yalçınkaya'nın esnaf lokantasından kovulduğu anlar bir esnaf tarafından cep telefonuyla kaydedildi. MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden olan Şef Mehmet Yalçınkaya, arkadaşıyla gittiği esnaf lokantasında istediği yemeğin servis edilmediğini görünce, "Nereye geldik biz böyle, paramızla yemek yiyemiyoruz" diyerek lokantanın sahibine sitem etti.

Bunu duyan lokantanın sahibi ve müşteriler Mehmet Yaçınkaya'aya tepki göstererek, "Burada her şey para değildir. Paranızla bir şeyler yemek istiyorsanız ilerde lüks lokantalar var" dedi. Daha sonra Mehmet Şef'e kapıyı göstererek adeta dükkandan kovdu.

GERÇEK ASLINDA BAKIN NEYMİŞ....

Mehmet Şefin kovulduğu anlar şoke etse de gerçek sonra ortaya çıktı. Mehmet Yalçınkaya esnaf lokantalarındaki içtenlik ve samimi ortamı gösterebilmek adına sosyal bir deney yaptığı ortaya çıktı.