Ebru Sever Türk, sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ve videolarla viral olan isimlerden biri. Peki, Ebru Sever Türk kimdir?

Moda tasarımı, dikiş, marka danışmanlığı, stil danışmanlığı gibi çeşitli görevlerde bulunan Ebru Sever Türk, sosyal medyaya ilk giriş amacını kendi tasarladığı ürünleri satmak olarak ifade ediyor. Ancak daha sonra markalardan gelen talep doğrultusunda üretimden vazgeçen Ebru Sever Türk, markaların reklamlarını yapmaya başlamıştır.

Muhafazakar camiaya hitap eden moda giysilerinin tanıtımı kısa sürede sosyal medya platformları üzerinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmasını sağlamış ve daha sonra YouTube üzerinden de paylaşımlar yapmaya başlamıştır.Bu yazımızda da diğer yazılarda olduğu gibi kendisi hakkında merak edilenleri başlıklar halinde sizlerle paylaşacağız.

Ebru Sever Türk ile ilgili olarak merak edilen en önemli konu başlıklarından biri kaç yaşında olduğudur. 6 Haziran 1986 tarihinde dünyaya gelen Ebru Sever Türk şu anda 35 yaşındadır.

Sosyal medya platformu YouTube'da kendi ismi ile yayın yaptığı kanalda memleketi olan Rize'yi ziyaret etmiş ve bu ziyaretteki anılarından bir kolaj yapmıştır. Yani Ebru Sever Türk aslen Rizelidir.

15 yıllık evli olan Ebru Sever Türk'ün 8 kardeşinden biri kendisi gibi fenomen olan Sena Sever'dir.

15 yaşında Osman Salih isminde bir oğlu olan Ebru Sever Türk'ün eşinin ismi de Ahmet Türk'tür. Türk, Tevalli Bahçe Mobilyaları'nın sahibidir. Aynı zamanda Rizelidir.

Ebru Sever Türk'ün kızkardeşi Sena Sever de bir instagram fenomeni.

Ebru Sever Türk'ün Instagram üzerinde 800 bine yakın takipçisi bulunuyor. YouTube üzerinde de 8 binden fazla abonesi bulunuyor.

EBRU SEVER TÜRK AÇILDI MI?

Ebru Sever Türk'ün gündeme bomba gibi düşen haberi sonrası tüm takipçileri adeta şoka uğradı. Ebru Sever Türk başörtülü olduğu tüm fotoğrafları silerek yeni halini paylaşmmaya başladı. Aynı davette önce kapalı poz verip daha sonra başını açtığı iddia edilen Sever Türk, söylentilerin ardından eski tesettürlü fotoğraflarını silerek başı açık fotoğraflarını paylaştı. 

EBRU SEVER TÜRK AÇIKLAMA YAPTI

Instagram fenomeni ortaya çıkan fotoğraflar ve iddialar hakkında ertesi gün açıklama yaptı. Siyah zemin üzerine yazdığı bir yazıyı iki hikaye şeklinde Instagram hesabından paylaşan Ebru Sever Türk, "Ne kimseyi dolandırdım ne de kimseyi kandırdım." diyerek açılma kararının ardından bir düğüne katılmak zorunda olduğunu ve tanıdıklar sebebiyle hassas bir konumda olduğu için kapalı olarak düğüne katıldığını, özel hesabında paylaştığı görüntülerin art niyetli insanlarca kamuya sızdırıldığını ve konu hakkında hukuki süreç başlatıldığını duyurdu. 

İşte o açıklama: