Tonbullar Hazır betona yeni araçları Tonbullar Plaza’da Doğuş Otomotiv Scania Yetkili Satıcısı Erçal Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Erçal, Erçal Otomotiv Satış Müdürü Muhammet Demir ve Scania Satış Şefi Atakan Çelik tarafından Tonbullar Hazır Beton Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tonbul’a teslim edildi.

“İlk Scania araçlarımız”

Tonbullar Hazır Beton Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tonbul, filolarına ilk kez Scania çekici dahil ettiklerini hatırlatarak “Yaşanan durgun süreçte biz gerekli hijyen gerekliliklerini sağlayarak çalışmalarımıza devam ettik. Çalışmalarımız ile birlikte yatırımlarımız da devam ediyor. Araç alımı programımız doğrultusunda Scania ile ilk kez çalışma kararı aldık. Sektörümüzdeki ve Doğuş Otomotiv güvencesindeki Scania’lar bizim için referans oldu. “ şeklinde konuştu.

Doğuş Otomotiv Scania Yetkili Satıcısı Erçal Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Erçal ise “Tonbullar Beton bölgemizin en önemli firmalarından bir tanesi. İlk kez çalışma fırsatı bulduk ve bu bizi mutlu ederken önemli bir referansımız da oluyor. Yeni araçlarının hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.