Açıldığı günden bugüne ulus­lararası festivallerden spon­sorluklara, konserlerden kampanyalara kadar sayısız organizasyona imza atan Erzurum MNG AVM, çocuklara yönelik 5 bin 300 metre­karelik Tema Parkı, tiyatrosu, ileri teknoloji sineması, seçkin markaları ve 160 bin met­rekare alana kurulu şık mimarisi ile beğeni topluyor. İlk yılında toplam 19 milyon zi­yaretçiyi ağırlayan Erzurum MNG AVM, büyüklük itibariyle Türkiye’deki alışveriş merkezleri sıralamasında ilk 5’te yer alıyor. Dev bir yatırımla hayata geçen ve 30 Ey­lül 2017 tarihinde kapılarını açan Erzurum MNG AVM, 29-30 Eylül 2018 tarihlerinde kuruluş yıldönümünü kutladı. 2 günde 16 il­den 350 bin ziyaretçi ağırlayan MNG AVM, Okan Karacan ve Şebnem Schaefer’in dina­mik sunumu ile konuklarını coşturdu. Alış­veriş yapanların altın yağmuruna tutulduğu organizasyon, akşamları konserlerle renk­lendi.

MNG AVM ziyaretçileri, 29 Eylül 2018 tarihinde akşam Karadeniz müziğinin önemli temsilcisi olan Koliva ve 30 Eylül 2018 tarihinde ise akşam Manga’yı dinleme fırsatı buldular. Sevilen sunucu Okan Kara­can’ın eşine sürpriz doğum günü partisi de yapılan sıcak kutlamalar sırasında konser alanı dolup taştı. Açık otoparkın sınırlarını aşıp çimenlerin üzerinden keyifle konserle­re eşlik eden konuklar, dostluğu ve mutlulu­ğu paylaşmanın tadını çıkarttılar.

BAŞARININ SIRRI, KAZANDIRAN İŞLETME OLMAK

MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, Türkiye’nin 16 şehrin­den bu organizasyon için gelen konuklara ve alışveriş merkezinin çalışkan ekibine teşekkür ettiklerini vurgularken, ilk günden bu yana şehire, perakendeciye ve tüketiciye kazandıran bir alışveriş merkezi kurmayı hedeflediklerini söyledi. Seçkin markalar ve şık bir alışveriş merkezi sunarak, şehirin standartlarını yükselten; çocuklar ve gençler için vizyon açan Erzurum MNG AVM’nin şehire hareket getirdiğini belirten Dr. Aydo­ğan Süer, “Sadece Erzurum’da değil Doğu Anadolu genelinde, ticaret ve sosyal hayata renk kattığımıza inanıyoruz” dedi.