“Bundan 4 yıl önce Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içindeki Fetullahçı Terör Örgütü(FETÖ) mensubu cuntanın giriştiği bir darbe girişimi yaşadık, demokrasimiz ağır bir tehdit, hain bir saldırı ile karşılaştı. Cumhuriyet tarihinin en zor zamanlarından olan o gecede darbeci zihniyet devleti ele geçirmeye, milletimizi tahakküm altına almaya çalıştı. Ne var ki, hainlerin ülkemizi kaosa sürüklemeyi ve iç savaş çıkarıp vatanımızı bölmeyi amaçladıkları bu alçak darbe girişimi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli liderliğinde, şanlı Türk Milleti’nin tarihe geçen destansı direnişi ile önlendi, hainlerin milli iradeyi gasp girişimi engellendi.

Türkiye, 15 Temmuz 2016’da büyük bir cesaret örneği göstererek zorlu bir demokrasi savaşı verdi, aziz milletimiz demokrasi ve milli iradeye sahip çıkmak için tüm cesareti ve feraseti ile bu belayı durdurarak tüm dünyaya örnek oldu.

Demokrasi destanı yazdığımız hain darbe girişiminin bastırılmasının 4’üncü yıl dönümü olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü idrak ederken MASFED ve Otonomi ailesi olarak kahraman şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize ve aziz milletimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve ülkemizin bağımsızlığı için her koşulda devletimizin ve milletimizin yanında olmaya, ülkemizin bekası için var gücümüzle çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.