Bugüne kadar 3 kıtada 130’u aşkın projeyi hayata geçiren Gap İnşaat; farklı projelerindeki inşaat mühendisi, teknik ofis şefi, formen, elektrik ustası gibi pozisyonlar için İŞKUR’un resmi istihdam merkezi ve inşaat sektörüne özel kariyer platformu olan Workindo.com ile insan kaynağı bulma konusunda iş birliğine başladı.

Gap İnşaat İnsan Kaynakları Koordinatörü Berna Nalcıoğlu, Workindo’nun akıllı eşleştirme çözümü ile doğru aday seçiminde büyük kolaylık sağladığını belirterek, “Adaylar, Workindo’ya kayıt olurken CV ile sınırlı kalmadan kendileri hakkında daha çok bilgiyi sisteme girmeleri ve Workindo’nun akıllı eşleştirme çözümü ile aranan niteliklere uygun adayı sistemin önermesi işe alım uzmanının aday arama süresini kısaltıyor. Süreçlerimizi hızlandıran bir sistem olması Workindo ile çözüm ortaklığımızda belirleyici bir nokta oldu.”dedi.

Sektörün önde gelen firmalarıyla iş birliği yapmaktan memnun olduklarını belirten Workindo.com CEO’su Erhan Kocabaş; “Workindo.com olarak kısa zamanda büyük bir mesafe kat ettik. Bu kadar kısa sürede sektörün deneyimli markalarının bize güvenerek tercih etmeleri doğru yolda ilerlediğimizin göstergesi. Her şeyden önce sitemizde güven ve şeffaflık esasına dayalı bir hizmet veriyoruz. Workindo.com’a üye olan tüm şirketlerin ve şahısların bilgileri birinci elden düzenli aralıklarla kontrol edilerek bilgilerin doğruluğu güvence altına alınıyor. Tarafların, her işten sonra birbirlerini puanlama ve yorumlama özelliği ile hem işveren hem de iş alan için şeffaflık ilkesi devreye giriyor. Siteyi kullanan üyeler, memnuniyetini ya da memnuniyetsizliğini dile getirerek ihtiyacı olan işi veya insan kaynağını nokta atışı yaparak buluyorlar. Bu da sektördeki firmaların, iş arayanların ve taşeronların sitemizi tercih etmesinde önemli bir rol oynuyor. Workindo.com, inşaat sektörünün iş, insan kaynağı, taşeron bulma gibi ihtiyaçlarına en doğru çözümü sunmak için tasarlandı. Bu doğrultuda da her biri alanında uzman olan ekip arkadaşlarımızla önemli işlere ve işbirliklerine imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.

Enerji, inşaat, madencilik, tekstil, finans, telekomünikasyon ve dijital alanlarında faaliyet gösteren Çalık Holding’in bünyesinde yer alan Gap İnşaat’ın yurt içi ve yurt dışı projelerindeki açık pozisyonları görmek için Workindo’yu ziyaret edebilirsiniz.