Dünyaca ünlü İtalyan mimar Antonio Citterio tasarımını yaptığı Mandarin Oriental Bodrum, dünya jet sosyetesini Bodrum’da ağırlıyor. Ayrıcalıklı konumuyla, Ege Denizi’nin panoramik manzarasını stil, lüks ve konforun ideal birleşimiyle konuklarına sunan Mandarin Oriental Bodrum, eşsiz doğasıyla iç içe bir yaşam alanının yanı sıra zeytin ağaçları ve çam ormanlarıyla çevrelenmiş lokasyonuyla, tamamı güneşlenme alanlarına, teraslara, birçoğu da özel bahçelere ve infiniti havuzlarına sahip, bölgedeki en büyük ölçüde 127 misafir odası, lüks villaları ve rezidansları ile mükemmel konaklama seçenekleri sunuyor.

Mandarin Oriental Bodrum, üç özel plajı ve sunduğu sayısız aktivite ile misafirlerine sofistike şık bir deneyim yaşatırken diğer yandan da şehrin stresinden uzak, doğa ile iç içe özel, lüks bir kaçamak sunuyor. Michelin yıldızlı aşçılarının da bulunduğu İtalyan, Akdeniz, Güney Asya, Japon ve Türk olmak üzere altı farklı dünya mutfağından eşsiz lezzetleri sunan restoranları ile Mandarin Oriental Bodrum, Bodrum’u uluslararası bir cazibe merkezi haline getirdi. Projede ayrıca toplamda 2 bin 700 metrekare alan üzerine kurulu olan dünyanın en lüks SPA’sı bulunuyor. Ev sahipleri, otel misafirleri ve dışarıdan gelecek misafirler için özel tasarlanan SPA at Mandarin Oriental Bodrum, Uzakdoğu ve Akdeniz bakım ve terapileri ile misafirlerine cennetten bir köşe yaratıyor. 

“DÜNYA JET SOSYETESİ BODRUM’DA TATİL YAPMAK İÇİN YARIŞIYOR”
Mandarin Oriental Hotel Group ile hayata geçirdikleri projeyle Bodrum’u uluslararası arenada hak ettiği yere taşıdıklarını söyleyen Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı, “Dünya jet sosyetesi ve elitleri yaz tatillerini Bodrum’da geçirmek için Mandarin Oriental Bodrum’ a geliyorlar.

Artık Bodrum; Côte d’Azur, Cannes, Monte Carlo ve Karayiplerin gözde adası St. Barth ile dünyanın en lüks destinasyonları arasında yer alıyor. Bodrum bugün, dünya starlarının mega yatları ve özel jetleriyle gelip partilerini, özel davetlerini, düğünlerini ve organizasyonlarını gerçekleştirdikleri ve tatillerini geçirdikleri bir merkez olarak öne çıkıyor. Sofistike bir yaşam arayanlar için Mandarin Oriental Bodrum efsanevi hizmetleri ve servisleri ile beklentilerin ötesinde bir yaşam sunuyor” dedi.


Haberin devamı...