Vivident’in Basketbol Süper Ligi Sponsorluğu imza toplantısında, Perfetti Van Melle Türkiye Genel Müdürü Corrado Bianchi, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, Perfetti Van Melle Sakız Grubu Kıdemli Marka Müdürü Çiğdem Serim ve Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak bir araya geldi. Vivident’in üretici firması Perfetti Van Melle Türkiye’nin Genel Müdürü Corrado Bianchi, “Avrupa’nın en güçlü liglerinden biri olan Basketbol Süper Ligi’ne, Vivident markamızla resmi sponsor olmak bizim için onur verici. Sponsorluk yatırımımız 3 yıllık bir süreyi kapsayacak. 25 yıla yakın bir süredir sakız pazarına en kaliteli ürünleri sunan Vivident’in “Çiğne ve Gülümse” mottosundan yola çıkarak, BSL’nin “Gülümseten Resmi Sponsoru” olmasının, gerek firmamız gerekse Türkiye Basketbol Federasyonu açısından karşılıklı önemli faydalar getirecek bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Yeni sezonda tüm takımlarımıza, oyuncu ve teknik heyetlere başarılar diliyorum. Türk sporuna katkıda bulunmaktan, sadece ben değil, firmamızın tüm çalışanları heyecan ve kıvanç duyuyor” dedi.
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, “Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan ve sektörünün lideri Vivident’in, 2015-2016 sezonundan itibaren Basketbol Süper Ligi’nin resmi sponsoru olmasından büyük mutluluk duymaktayız. Tarihi bir sezonu geride bırakan Basketbol Süper Ligi’nin, 2015-2016 sezonunda Vivident’in de desteğiyle bir üst seviyeye çıkacağından kuşku duymamaktayım. Önümüzdeki sezon, heyecan ve çekişmeye sahne olacak Basketbol Süper Ligi’nin Avrupa’nın tartışmasız en iyi ligi olma yolunda emin adımlarla ilerleyişine ve efsanelerin yükselişine hep beraber tanıklık etmek için tüm basketbol severleri arenalara ve ekran başına davet ediyorum” dedi. 

BSL Direktörü Samer Şenbayrak, Türkiye sakız sektörünün lider markası Vivident’in 2015-2016 sezonuyla beraber Basketbol Süper Ligi’nin resmi sponsoru olması hakkında “Avrupa'nın en iyi ligi olma stratejisi ile yola çıktığımız günden bu yana, Infront Sports Media iş birliğiyle sektörünün lideri olan sponsorlar ile anlaşma sağlamaya çalışıyoruz. Vivident ile birlikte çalışarak basketbolumuzu bir üst seviyeye daha kolay taşıyabileceğimize gönülden inanıyorum. Tüm basketbol severleri 10 Ekim’de başlayacak 2015-2016 lig sezonunun heyecanını paylaşmaya davet ediyorum ” açıklamasında bulundu.