TAV Havalimanları iştiraki TAV İşletme Hizmetleri, Tunus’un giriş kapısı niteliğindeki Kartaca Havalimanı’nın reklam alanlarını dört yıl süreyle işletme ihalesini kazandı. Tunus Sivil Havacılık ve Havalimanları Kurumu, OACA tarafından düzenlenen ihaleyi kazanan TAV İşletme Hizmetleri, Kartaca Havalimanı’na yaklaşık 300 bin Avro yatırım yaparak geliş-gidiş katlarındaki reklam alanları ve dijital ekran alanlarını dört yıl boyunca işletecek. Ayrıca idareye de kira ödeyecek.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Bora İşbulan, “TAV İşletme Hizmetleri olarak TAV Havalimanları’nın işlettiği havalimanları dışında büyüme stratejimiz çerçevesinde yeni bir adım daha attık. Daha önce Almanya’da Münih, Frankfurt ve Stuttgart havalimanlarında Air France-KLM Lounge’larının işletmesini 13 Ağustos’ta devralmıştık. Şimdi Tunus’ta Kartaca’da attığımız bu adımla know-how’ımızı her yere ihraç edebildiğimizi bir kez daha kanıtladık. Afrika kıtasının en büyük havalimanlarından Tunus’un giriş kapısı niteliği taşıyan Kartaca Havalimanı’nda reklam alanları işletmekten gurur duyuyoruz” dedi. 
TAV Havalimanları tarafından işletilen Monastır ve Enfidha-Hammamet Havalimanlarının reklam mecralarını da yöneten TAV İşletme Hizmetleri, portföyüne Kartaca Havalimanı’nı da ekleyerek, Tunus’ta bu alanda faaliyet gösterdiği havalimanı sayısını üçe yükseltti. TAV İşletme Hizmetleri, OACA’nın düzenlediği Kartaca Havalimanı’nın reklam alanlarını işletme ihalesine Kasım 2014’te teklif verdi. İhale sonucunda, Kartaca Havalimanı’nın geliş-gidiş katları ve dijital ekranlarını kapsayan paketi kazanan şirket, anlaşma kapsamında OACA’ya dört yıl boyunca kira ödeyecek.
Tunus'un başkenti Tunus'un giriş kapısı olan ve yılda yaklaşık 5,1 milyon yolcuya hizmet veren Kartaca Havalimanı, Afrika kıtasının en büyük havalimanları arasında bulunuyor.