Fuara geçmiş yılların çok üzerinde Rusya ve Ukrayna’dan ziyaretçi geldi. Özellikle bu iki ülkeden gelen tekne ve yat aşığı elit kesiminin fuara ilgi göstermesi dikkat çekti. Rus ziyaretçiler, fuarda en çok el yapımı tekne ve yatlarla ilgilendiler. CNR Holding karada yakaladığı başarıyı denize taşıyor. CNR Avrasya Boat Show,  27 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında ilk kez denizde düzenlenecek.  

CNR EXPO Yeşilköy’de bu yıl 9'uncusu düzenlenen CNR Avrasya Boat Show’da yüzlerce yat, tekne ve yelkenli görücüye çıktı. Fuara, Rusya, Bulgaristan, İran, Almanya,  İtalya, İngiltere, ABD, Fransa, İspanya, Ukrayna, Yunanistan başta olmak üzere 82 ülkeden profesyonel ziyaretçi geldi. Bulgaristan ve İran’dan gelen heyetlerin yanı sıra Rusya ile Türkiye arasında son zamanlarda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, CNR Avrasya Boat Show'a geçmiş yılların çok üzerinde Rus ziyaretçinin gelmesi dikkat çekti. Özellikle Rusya'nın tekne ve yat aşığı elit kesiminin fuara ilgi göstermesi memnuniyet yarattı. Rus ziyaretçiler, fuarda en çok el yapımı tekne ve yatlarla ilgilendiler. CNR Avrasya Boat Show'a katılan Rus ziyaretçilerin çok sayıda sipariş verdiği tahmin ediliyor. 

Fuarı yerli yabancı 130 bin 123 kişi gezdi
Deniz severlerin tüm arayışlarına yanıt veren CNR Avrasya Boat Show, yoğun ilgi ile karşılandı. Karada yapılan dünyanın ikinci en büyük fuarında milyonlarca dolar değerindeki süper lüks yatların yanında sürat tekneleri, botlar, jet skiler, yelkenliler ve çeşitli deniz malzemeleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 13-21 Şubat tarihleri arasında düzenlenen fuarı  yerli ve yabancı toplam 130 bin 123 kişi ziyaret etti. Pozitif Fuarcılık tarafından, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) desteğinde gerçekleştirilen fuarda, yalnızca lüks tekne yat, yelkenliler değil, sektöre ait tüm aksesuar ve ekipmanlar da sergilendi. Fuarda, denizde hayat kurtaran bot ve can yeleklerinin kaliteli üretimine de dikkat çekildi. CNR Avrasya Boat Show'a katılan firmalar, ziyaretçileri kaliteli bot ve can yeleği konusunda bilinçlendirdiler. 

CNR Avrasya Boat Show ilk kez denizde yapılacak
CNR Holding karada yakaladığı başarıyı denize taşıyor. CNR Avrasya Boat Show,  27 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında ilk kez denizde düzenlenecek. Karada ulaştığı başarıya denizde de ulaşmayı hedefleyen CNR,  Avrasya Boat Show'u  DENTUR iş birliğinde Ataköy Mega Yacht Marina'da organize edecek. Birçok katılımcı denizde Boatshow için şimdiden yerlerini ayırdı.